„Свевидеће око“ је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

0
Свевидеће око (Фото: Пиксабеј)

„Свевидеће око“ које се може видети на америчком долару многи сматрају симболом масона и илумината. Међутим, користили су га темплари, розенкројцери, а управо је ово око и прва асоцијација на египатске пирамиде.

Међутим, недавно се појавила нова теорија према којој је „свевидеће око“ доказ да су „посматрачи“ из других светова били на Земљи, па чак и да још увек сарађују са неким владама моћних земаља.

Посматрачи су преживели велики потоп, ево доказа!
Шта се догодило са „посматрачима“?
– Према многим легендама „посматрачи“ су нестали после великог Потопа, али шта ако су га преживели и наставили да живе међу нама – каже Вилијам Хенри, аутор књиге „Изгубљене тајне Посматрача“.

Постоје бројни геолошки докази да се Потоп, заиста, догодио на многим местима. Неколико археолошких налазишта „распаљују“ машту теоретичарима древних ванземаљаца.

Такав је турски Кајмакли, недалеко од места Невшехир, у којем се налази најбоље очуван подземни град. Изграђен је пре 9.000 година, а откривен је тек 1963. године.

Кајмакли су изградили „посматрачи“ за 20.000 људи.

– Изградили су га „посматрачи“, јер пре 9.000 година људи нису владали технологијом која је могла да направи град са улицама и становима за 20.000 људи – истиче Дејвид Чилдрес, „археолог древних ванземаљаца“.

Подземни градови се налазе широм света.
Ови теоретичари верују да су се у подземним градовима који се могу видети широм света сакрили „посматрачи“ и на тај начин преживели Потоп. Слична места у којима је био подземни град налази се у Хуашан пећинама у Кини које су још компликованији сплет улица и мостова који воде до кућа. Археолози до данас нису објаснили ко је могао да изгради ову паукову мрежу.

Овакви подземни градови се налазе широм света, па и на Хималајима, а најчувеније су изградили Хопи Индијанци.

Чилдрес и Хенри верују да се „посматрачи“ и данас налазе међу нама и да су они „криви“ што све чешће ванземаљци отимају људе.

– Траже „посматраче“ међу нама, проверавају нас, јер они контролишу многе светске лидере – закључује Чилдрес.

Сумерски Анунаки

Сумери су веровали да су Анунаки сишли са неба и људе научили медицином, да пишу и наводљавају.Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.