ПОЗНАТИ ПУЛМОЛОГ: Кон је гњида, „корону“ смо имали и после НАТО бомби (ВИДЕО)

0

др Дејан Жујовић (Фото: Србин.инфо)

Глобалисти стоје иза свега у свету, па и иза ове ситуације у којој се тренутно налазимо. Ако не знате шта се заиста дешава, само пратите токове новца. А Србија је обавезала да уплаћује огроман новац приватној компанији која се зове Светска здравствена организација.

Ово у интервјуу за „Центар“ и „Србин инфо“ поручује др Дејан Жујовић, који је у емисији открио и због чега је одлучио да уђе у политику.

– Ми као држава морамо да потпишемо некакав хатишериф по којем ћемо бити уједињени у борби против невидиљвидог непријатеља.




Такође, ужасна одлука је била да се старији од 65 затворе у куће. Када је вакцина у питању, немогуће је направити безбедну вакцину за овако кратак период као што се најављује.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сличну ситуацију као данас с короном смо имали и после НАТО бомбардовања 1999. године. Тада је уследило масовно оболевање од грипа, упале плућа и невероватно велики број смртних случајева. Гробља су била презаузета. То смо лечили антибиотицима колико смо могли.




Сада имамо следећи нонсенс: ако је ваше дете заражено у школи, школа скида одговорност, а родитељи морају да потпишу да то прихватају. Како онда почиње школска година?

Србија је уништила свој здравствени систем. С друге стране, никада вам не бих саветовао да идете код приватних лекара на хирурушку интервенцију.Такође, једина смо земља која дозвољава да странац усвоји дете из Србије и да држава више никада не пита где је то дете и шта је с тим дететом.

Прочитајте још:  Умро Милутин Мркоњић

Када је реч о такозваном кризном штабу, могу да кажем да је Кон једна обична гњида, која се правда „не могу ја Вучићу ништа да кажем, он је председник Србије“. Бескичмењак – истакао је др Жујовић.

Он је објаснио због чега улази у политику:

– Неопходан нам је комплетан ресет Србије у сваком сегменту друштва.Потребан је већински изборни систем – да сваким округом влада човек управо из те области, кога ће директно да бирају грађани.




Ко је поставио људе из Крајине, Босне, ЦГ да владају у Србији? Како конобар из Босне може да буде председник општине Вождовац?

Црногорци на позицијама у Србији шаљу новац Милу и његовом режиму, који сад хапси свештенике.

Не прихватам да ми никакви хипици соле памет по овом питању и да ме називају фашистом зато што инсистирам да свако управља крајем одакле је. Ја сам рођен у Краљеву, живим на Вождовцу, не пада ми на памет да управљам Вождовцем.

Потребно је да дамо велику подршку народу и опозицији у Црној Гори да скину Мила Ђукановића с власти. Нарочито подржавам Небојшу Медојевића. За Вучићев пад предуслов је пад Мила Ђукановића. Брат Аца, брат Мило и брат Додик су једна прича – рекао је Жујовић и открио детаље нове песме Београдског синдиката о протестима у којем је и он учествовао.



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *