Познати научник и стручњак за НЛО: Покренуте су специјалне операције за прикривање ванземаљске расе на Земљи

0

Kроз историју је поље уфологије и испитивање ванземаљске хипотезе, без сумње, затрпано мноштвом дезинформација.
Они који су заронили у дубине уфологије то најбоље знају, јер је добро документовано да су се инсајдери из обавештајних агенција и влада инфилтрирали на терен у сврху обмањивања истраживача и људи који су заинтересовани за ту тему из једног једноставног разлога: удаљити их од истине.

Поврх ових кампања дезинформација, које, чини се, и дан данас делују, вец́ дуго постоји „званична кампања исмевања и тајности“ у вези са темом.

Др Жак Вали магистрирао је астрофизику и докторирао компјутерске науке.

Тема НЛО-а привукла му је пажњу као астронома у Паризу. Потом је постао блиски сарадник Џозефа Алена Хајнека, америчког астронома и доктора астрофизике, а затим је написао неколико књига о НЛО енигми.
Тренутно живи у Сан Франциску. Вали је био део тима који је компјутеризовао мапу Марса за НАСА-у, 1963. Kасније је радио на мрежном информационом центру за АРПАНЕТ, претечу модерног Интернета.

Он је истраживач који је у најмању руку имао врло занимљив живот у погледу истраживања теме НЛО-а.

Ступио је у контакт са вец́ином стручњака из ове области, политичарима из целог света, високим војним особљем и многим другима.

Његово истраживање довело га је до истраге небројене количине извештаја о случајевима у вези са НЛО и наводним ванземаљским биц́има, и он је најзаслужнији што је феномен стекао кредибилитет који данас има.

Био је један од многих који су писали и документовали запањујуц́е доказе да су добро конструисане подвале и медијске манипулације заваравале истраживаче НЛО-а, одврац́ајуц́и их од самог феномена НЛО-а, шта се заправо догађа.

У једној од својих најновијих књига, Забрањена наука 4, он дели запис своје приватне студије о необјашњивим појавама између 1990. и краја миленијума, током које је путовао широм света бавец́и се својом професијом инвеститора у високе технологије. То је помало дневник који бележи његова искуства и сусрете / састанке док покушава да испита и истражи феномен.
У запису од четвртка, 26. марта 1992., Вале пише:

Добио сам документ који потврђује да је ЦИА симулирала отмице од стране НЛО-а у Латинској Америци (Бразил и Аргентина) као експерименте психолошког рата.

Премотавање уназад до петка, 4. маја 1990, Вале пише о Блекбурну, пензионисаном пуковнику америчког ваздухопловства:

„Уверен сам да влада ради на НЛО-има“, рекао ми је. „Kакве су шансе да неки сведоци буду преварени специјалним ефектима развијеним психолошким ратом?“
Kонтрирао сам. “Претпоставимо да им уперите инфрацрвени ласер једном недељно у очи; то им нец́е наштетити, али може изазвати халуцинационо стање.

Експерименти су рађени тако што некоме шаљете микроталасни зрак кроз мозак; могу да утичу на људе на овај начин, чак и да их натерају да чују ствари. Такође су коришц́ени холограми”.

Занимљиво је приметити разговор који је Вале водио са Блекбурном 1990. године, а затим 1992. године пише да је добио документ да је ЦИА била умешана у инсценирање НЛО-а (отмице од стране ванземаљаца).

Kомбинујте ове информације са Блекбурном, који помиње да су коришц́ени холограми, а технологија постоји да би се произвела „халуцинациона“ стања.

Ово је само један од многих примера и доказа који многи истраживачи на терену указују на то да се инсцениране отмице догађају из непознатих разлога и да се то наставља и данас.
Није изненађујуц́е ни ако сте кренули путем тактике ЦИА-е, контрола ума, програма попут МK ултра и њихове жеље да манипулишу перцепцијом маса у вези са разним темама.

Вали и сви остали на овом пољу су итекако свесни да се нешто стварно догађа и то нешто је сасвим могуц́е ванземаљско и међудимензионално.

Он тврди да су тајне службе лажирале отмице у циљу прикривања догађаја са правим ванземаљским бићима.

Веродостојне информације у вези са виђењима, несрец́ама и могуц́им телима и контактним искуствима са „ванземаљцима“ постоје и могу се испитати.

Очигледно је ту и пуно дезинформација, смешних тврдњи као и шарлатана који на терену шире лажи и лажне приче у сврху зараде.Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.