ДР ПРЕДРАГ КОН ОПЕТ ШИРИ ПАНИКУ: Делта сој короне нас неће заобићи, маске морамо да носимо у затвореном и током лета!

3

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

БРОЈ новозаражених се сваког дана смањује, мере су опуштеније, али вести које стижу из Европе ових дана указују на чињеницу да корона није ружна прошлост.

О великим климатизованим просторима и корона вирису, поново је говорио др Предраг Кон. Овог пута написао је пост на Фејсбуку.

– У време изразитих врућина у затвореним просторима као што су тржни центри и свим осталим просторима који користе климу и где радо бораве посетиоци како би се расхладили повећава се ризик преношења вируса, првенствено због већег броја контаката и евентуално дужег боравка. У градском саобраћају такође се одржава ризик. У овим условима неопходно је стриктно поштовати мере ношења маски у затвореном простору. За сада немамо потврду присуства делта вируса, али је готово сигурно да ће се појавити. Све врсте прослава су знатно већи ризик за невакцинисане него за вакцинисане (1:25 је однос заражених вакцинисаних у односу на невакцинисане у Великој Британији где 90% циркулише индијски-делта сој вируса) – стоји у његовом посту објављеном на Фејсбуку.




Делта сој, изгледа напредује и управо због њега су у неким земљама, као што је Португал, на снази нове рестрикције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ДР ПРЕДРАГ КОН ОПЕТ ШИРИ ПАНИКУ: Делта сој короне нас неће заобићи, маске морамо да носимо у затвореном и током лета!

  1. Корумпирана, уцењена фармомафијашка, банкстерска матора шугава бела пудлица брњичарска.
    Мало историје:
    После другог рата преживели логораши су своје капое убацили у клозетске јаме да се удаве у црвљивим говнима. Праведно? Јели им неко нешто замерао поводом тога? Неко суђен због тога? НИЈЕ, значи праведна и мудра одлука наших сјајних предака.
    Шта чека промотере “вкацинације” када ближњи почну сахрањивати своје вољене заблуделе вакцинисане? Видећемо.
    https://odysee.com/@Plandemiolog:6/vakcinalno-groblje-svedo%C4%8Danstvo-iz:e?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *