ДПС УБАЦИО У ПЕТУ: На изборе долазе четници из Српске и Србије, обавештен и Оксфорд!

0
ђукановић, РАСПОЛОЖЕЊЕ

Фото: ДПС

ДПС УБАЦИО У ПЕТУ: На изборе долазе четници из Српске и Србије, обавештен и Оксфорд!

Који су мрцвароши ови ДПС-овци, Боже драги! Оваквих драматурга и пророка Армагедона нема на планети! То што они смисле, па то нема нигдје. Каква америчка кампања, Камила и Доналд, пуцњи и атемтати, они су права боранија у односу на нашег Данијела, Александру, Бобана и остале типове!

Прочитајте још:  Кривокапић за директора поставља кадар ДПС-а који је за ту партију пописивао имовину СПЦ-а коју је требало отети!
Данијел, као да је јуче бануо у политику, најављује најезду, претпостављам, четника из Србије и Српске и то копненим, али и ваздушним путем и то таман једну бригаду од 3300 брадатих домаћих и страних издајника. Када они дођу у недјељу, има да се заборави државни удфар од 2016. године, овај удар биће сто пута јачи, има да се пуше Украјина и Русија заједно. Вјерујем да ће свјетски медији барем на један дан у недјељу са насловних страна скинути обрачун Русије и Украјине, њихов рат дронова и разних ракета. Све ће то замијенити најезда 3300 четника из Србије и Српске, биће то инвазија свјетских размјера, а и Путин и Зеленски барем ће тога дана зауставити свој рат да би пратили шта се то дешава у Црној Гори и како се група ДПС Монтенегрина обрачунава са 3300 брадатих бандита из Требиња и Пријепоља! Какав ће то бој бити, када Данијел дрекне напријед, а за њим кокетна Александра са ружичастим шеширом развије црногорски алај барјак и нареди ” За мном!”. Ко не крене, боље да се не враћа у ДПС, неће му то више бити мјеста, биће избачен наглавачке, јер није доказао свој патриотизам у сукобу са најездом четничких скакаваца и њихових помагача из најближег региона!

Каже Данијел да зна који је четник из најближег региона већ купио авионску карту за Подгорицу и да је откривена на вријеме четничка банда и да су већ послата имена државном кадији и подкадијама. Уколико они не предузму нешто за ова три дана, предузеће Данијел и ДПС, изаћи ће на улице, заузеће подруме и остале јаруге и обиљежиће сваког домаћег и страног издајника из најближег региона и нећу му дати ни да се примакне гласачкој кутији, спријечиће га чим коракне на црногорско тло и домаћи асфалт! Њихови трагови и прије него што су дошли већ смрде нечовјештвом и преваром и то надалеко осјећа Данијел, Андрија и остала компанија!

Прочитајте још:  Северна Митровица: Бачена бомба, шиптарски терористи на улицама (видео)
По ДПС-у избори 29. септембра нијесу гласање за то ко ће у главном граду носити смеће на коничку депонију, ко ће прати улице или асфалтирати путеве. Који су то бакрачи, па ту се ради о свјетској уроти и планетарној завјери на челу са мистериозним вељесрпским Луком Скајвокером и његовој тамној страни оличеној у мрачном витезу Вајдеру ( или нешто слично). А супроставиће им се првокласни џедаји у лику Данијела, Андрије, Александре и Милоша. Који ће то обрачун бити, има Путин и Зеленски да позелене од зависти!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Који су ови ДПС-овци мрцвароши, мајко Божија! Са њима има да нам пресједну не само сваки избори, него ће нам се смучити сваки дан, јутрење и повечерје, јер ће поваздан најављивати смак свијета и смак Црне Горе. Са њима ни пољски мишеви неће бити мирни и неће моћи мирно да глођу орахе, пипуне и љешнике. И они ће бити у опасности, јер долази најезда над најездама која ће све прогутати пред собом и након ње у Црној Гори неће остати не само ниједан Црногорац, него ни Србин, Бошњак, Албанац, Рус, Украјинац и Турчин!

Прочитајте још:  „Створите одред присталица“: ЕУ ће српским невладиним организацијама издвојити 4,8 милиона евра
Све ће их појести за један недјељни ручак четничка брадата бригада од 3300 душа која је најавила долазак из најближег региона!

ПС. Читам да је један Монтенегрин данас на неком скупу у Оксфорду најавио нестанак Црне Горе и утапање у Дунав и Саву! Нека и Енглези помогну и спријече катаклизму и помјерање ријека и планина. Ако им баста!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *