СКАНДАЛ ТРЕСЕ УДРУЖЕЊЕ ТУЖИЛАЦА! Шпанска серија у режији Горана Илића шокира јавност

0
тужилаца

Шокантни детаљи из Удружења тужилаца Србије, предвођеног Гораном Илићем, испливали су на површину и тресу темеље правосуђа у земљи! Према ексклузивним сазнањима Васељенске, овај скандал је достојан најконтроверзнијих шпанских серија, а заплет је толико необичан да би му позавидео сваки сценариста.

Наиме, све је почело у моменту када се јавна расправа о правосудним законима нашла у жижи интересовања. Удружење тужилаца било је активно укључено у дебату, али, у сенци тога, у иностранству се одвијала права драма. Како наша редакција сазнаје из поузданих извора блиских Врховном тужилаштву, два висока функционера Удружења тужилаца боравила су у иностранству, на консултацијама са тамошњим невладиним организацијама, тражећи “стручна мишљења” о томе какви правосудни закони треба да буду у Србији.

Али то није све! Скандал тек добија на тежини када је откривено да је функционерка Удружења, која је такође присуствовала тим консултацијама, остала у другом стању током те посете. Све очи су биле упрте у високог функционера удружења који је, како наши извори тврде, био “осумњичен” за очинство. Ипак, многи су у почетку сумњали у њега, јер се у круговима блиским правосуђу говорило да је, након неуспеха да постане судија Уставног суда, доживео значајан пад у својој “моћи”.

Међутим, наше поуздане информације указују да је ДНК тест утврдио супротно – он јесте отац! Скандал се наставља, јер од тренутка рођења детета, поменути функционер више није виђен у јавности. Многи се питају где је нестао и какву ће улогу играти у будућности, нарочито сада када су нови правосудни закони усвојени, а његово име поново бруји у медијима.

Прочитајте још:  ЧИШЋЕЊЕ У РУСИЈИ: После невладиних организација и појединци који примају новац из иностранства мораће да се региструју као СТРАНИ АГЕНТИ

М. Н. / Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *