Скандал у ћупријској школи: Ђацима промовисали порно глумицу, Анђелу Вештицу

0

Анђела Вештица (Фото: Printscreen)

Из Више медицинске школе у Ћуприји поручују да немају ништа с тим, а цео град месецима био излепљен постерима с логотипом школе

Челници Високе медицинске школе струковних студија из Ћуприје, поред неспорних доказа који потврђују да је школа спонзор наступа бивше порно-глумице, а сада певачице Анђеле Митковски (Анђеле Вештице) и певачице Тање Савић, покушали су да негирају своју умешаност!

Плакати на којим се школа види као организатор наступа појединих личности из шоу-бизниса месецима су лепљени широм Ћуприје.

Праве се луди

У правној служби школе добили смо противречне одговоре, док в. д. председника Академије васпитачко-медицинских струковних студија Kрушевац, чији је огранак ВМШСС у Ћуприји, Јелена Милановић није одговарала на наше позиве.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Студентски парламент има исти лого као факултет, не знамо ко је тражио да буде постављен на рекламне постере. Није дошло до злоупотребе лога, то не могу да тврдим. Школа није стајала иза таквих наступа, то је сигурно – рекли су у школи и прекинули везу.

Признање

Менаџер певачице Тање Савић Филип Белан потврдио је да је наступ одржан, али да нису знали да је организатор школа. Покушали смо да контактирамо и са Анђелом Вештицом, али није се јављала на број познат редакцији.

Анђела Вештица изјавила је да је до своје 19. године спавала са преко 100 мушкараца, први порно-филм снимила је у 18. години, а као мотив је навела новац. Потом је снимила још неколико порно-филмова.

Министарство просвете

ШKОЛА НЕМА УГОВОРЕ СА ЕСТРАДНИМ ЛИЧНОСТИМА

Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји нема уговор о ангажовању естрадних уметника, саопштило је Министарство просвете. Они су навели да су из школе добили информације да манифестације и студентске прославе, које су одржаване ван просторија школе, организује само студентски парламент и да су они користили лого школе на плакатима како би студенти знали да је у питању студентска журка.

Прочитајте још:  Вучић: И у "Забели" бих био добар тренер!

Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *