Услови коришћења

Васељенска ТВ (vaseljenska.net) је информативни портал. Следећи опис Услова коришћења, у даљем тексту „Услови и одредбе“, регулишу коришћење веб-сајта информативног портала vaseljenska.net, у даљем тексту „Васељенска ТВ“ или „Васељенске ТВ“, као и било коју другу услугу и информацију која је доступна нашим посетиоцима и корисницима, овде „Вас/Вашим/Вашој“, „посетилац/посетиоцима” или „корисник/корисницима“.

Овај документ Вас правно обавезује на наше услове и одредбе. Молимо Вас да се добро упознате са нашим условима и одредбама, јер овај документ садржи све важне информације у вези са Вашим законским правима у вези са коришћењем наших веб-сајта и њиховог садржаја. Kоришћењем портала, посетилац потврђује да прихвата ове Услове коришћења и обавезе које из тога проистичу. Васељенска ТВ задржава право да промени ове услове и одредбе по потреби.

Сав садржај са веб-сајта vaseljenska.net је у власништву информативног портала vaseljenska.net и ниједан посетилац или корисник нема право да копира и користи ове текстове, слике, графике, цитате, информације или било коју другу интелектуалну својину у своје личне или комерцијалне сврхе. Kоришћење било ког дела садржаја са веб-сајта Васељенске ТВ, без претходне дозволе vaseljenska.net је најстроже забрањено.

Не дајемо пуну гаранцију за тачност, целовитост и прикладност садржаја доступног на нашем информативном порталу. Васељенска ТВ задржава и право измене или уклањања било ког дела садржаја портала, без претходне најаве.

Политика приватности

Kао посетилац или корисник веб-сајта Васељенске ТВ, аутоматски се слажете и прихватате Политику приватности заједно са Условима и одредбама. Ова полиса приватности се односи на све веб-странице са портала vaseljenska.net које приказују или имају линк ка овој полиси приватности.

Молимо Вас да редовно прегледате ову полису приватности. Уколико имате било какве примедбе на ову полису приватности, требали би одмах да прекинете посету овог портала, и свих веб-страница које упућују ка овој полиси приватности.

Ова полиса приватности не регулише приватност у вези са активностима које се обављају мимо овог портала, и других сајтова.

Сагласни сте да vaseljenska.net прикупља информације о посетиоцима и корисницима који приступају нашем домену, као што су име, садржај, информације о уређају, подаци о посетиоцима и корисницима, историја прегледања, подаци о локацији, демографске информације и све остало што Васељенска ТВ сматра неопходним за праћење саобраћаја.

Веб-странице Васељенске ТВ користе колачиће на серверима, евиденцијуа и технологије које аутоматски прикупљају све горе наведене информације. Поменути колачићи су текстуалне датотеке које помажу раду портала у прикупљању информација у циљу побољшања веб-страница Васељенске ТВ по Вашој жељи, као и у циљу заштите услуга.

Наш портал може садржати линкове ка другим сајтовима. vaseljenska.net није одговоран за политику приватности или садржаје који се могу наћи на тим веб-сајтовима.

Ауторска права

Подаци прикупљени и објављени на веб-сајту Васељенске ТВ су у складу са међународним законом о ауторским правима, штитећи сву интелектуалну својину и забрањујући њихову употребу на другим неодобреним хостовима трећих страна.

Према тим правилима, строго је забрањено коришћење, складиштење, репродукција, приказивање, модификација, дистрибуција, пренос или употреба садржаја на било који начин без нашег одобрења.

Подржавамо право да покренемо било коју правну акцију ако се било који садржај, материјал или ставка заштићена ауторским правима користи без сагласности и одобрења портала vaseljenska.net.

Kонтакт

Главни и одговорни уредник: Весна Веизовић

urednistvo@vaseljenska.net – Уредништво