Српске школе на удару џендер лудила

 

Из штампе је изашла књига Владимира Димитријевића и Весне Веизовић под насловом “Српске школе на удару џендер лудила: како пропали Запад руши српско образовање” а у издању УГ Васељенска.

 

Сведоци смо времена у ком су деградација друштва, а најпре породице, кроз разне врсте права, слободе и демократије на свом врхунцу. Оно некада незамисливо данас је постало стварност а сви облици неморала, ненормалности и содомије не само да су попримили облике нормалног, већ је свест народа до те мере измењена да се управо они који још увке не попуштају пред тзв. западним вредностима изопштавају из оваквог, хвала Богу, још увек мањинског становништва, али које у рукама држи најмоћније оружје – медије – те самим тим ствара илузије о својој величини.

Тема која ће бити обрађена у овом делу јесте увођење сексуалног васпитања у школски систем. Циљ овог скарадног програма јесте заштита деце од хришћанских, односно православних вредности, јер се такве вредности и такво васпитање директно коси са горепоменутим новим системом вредности. Другим речима Црква и породица су непријатељ број један оним слободама које проповеда Нови Светски Поредак.

"Српске школе на удару џендер лудила"

ПОРУЧИТЕ!

600 дин + ПТТ трошкови