Овакво понижење кошарка не памти: Српкиње прегазиле Албанке са троцифреном разликом

0

Српске одбојкашице (Фото: Фото: Принтскрин)

Женска кошаркашка репрезентација Србије победила је вечерас Албанију 139:34 (38:15, 38:8,32:4, 33:7) у Драчу у другом мечу квалификација за Евробаскет 2021. године.

Изабранице Марине Маљковић после два одиграна меча у групи Е имају две победе и држе прво место, испред Турске, Литваније и Албаније.

Победа српских кошаркашица ни у једном моменту није била доведена у питање, а на крају првог полувремена Србија је имала предност од 51 поена.

Упркос изостанку Александре Црвендакић, Јелене Брукс и Ане Дабовић, улога фаворита оправдана је тријумфом са великом разликом.

Најефикаснија у тиму актулених освајачица европске бронзе била је Николина Милић са 24 поена, а поред ње још шест играчица имало је двоцифрене кошгетерске учинке: Јована Ногић (20 поена), Невена Јовановић (16), Маја ШКорић, Милица Поповић(12), Маја Миљковић (11) и Саша Чађо (10).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србија следећи меч квалификација за ЕП 2021. године игра у новембру следеће године, када ће прво на гостовање Литанији, а потом и Турској.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *