Дарко Бађок, потпредседник СНС истукао у центру Зрењанина келнерицу која је тражила плату

0

(Фото: Pixabay )

Зрењанин – Валентина Несторовић тврди да ју је Дарко Бађок, власник кафића у којем је радила, ударио у главу у центру Зрењанина након што је од њега затражила заосталу плату. Бађок каже да је било обрнуто.

Трибина о насиљу над женам “Удари мене, а не жене”, која је одржана у зрењанинској Градској кући, јуче је имала неочекивани епилог. Након по протоколу предвиђених беседника за говорницу је изашла млада Зрењанинка Валентина Несторовић, са потресном причом о сопственом примеру претрпљеног насиља.

– Зовем се Валентина Несторовић, студент сам четврте године архитектуре у Новом Саду, спортиста. Оца немам, погинуо је на ратишту. Због тешке материјалне ситуације прошле године била сам принуђена да прекинем студије и радим два месеца у кафићу код власника Дарка Бађока. Он ми није исплатио плату. У више наврата сам тражила да ми исплати зарађено, али је он упорно одбијао и исмевао ме. А прекјуче, у центру града, након вербалног сукоба ударио ме је у главу. Желим да јавност зна за ово да се то не би догодило неком другом – кроз плач се обратила скупу 23-годишња девојка.




– Са њим је био један познаник, који ме је ухватио за главу и спустио на земљу. Била сам немоћна, а једна жена је повикала да ме не дирају, па су ме оставили и отишли – описала је инцидент Валентина Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она каже да је била у Полицијској управи и да је поднела кривичну пријаву.

Дарко Бађок, којег је оптужила за напад, тврди да је било обрнуто и да је он био нападнут.

Прочитајте још:  Одакле СНС некретнине вредне 224 милиона динара

– У уторак, 27. новембра, око 16 часова, нападнут сам вербално, а потом и физички, у центру града. О овом немилом догађају обавестио сам полицију, где је сачињен записник и утврђен идентитет сведока – каже Бађок, који је иначе потпредседник СНС-а у Зрењанину, па је догађај добио и политичку конотацију.

Славко Сурла / Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *