Сомбор: Мигрант насрнуо на жену, полиција га пустила уз изговор да је већ хапшен али нема да плати казну!

0
Мигранти (Фото: Printscreen/Youtube)

Сомбор – Последњих дана све више је напада миграната на грађане Србије. Међутим, као по правилу, полиција, ако уопште изађе на место догађаја, мигранте не хапси, већ их пушта уз упозорење.

Последњи у низу догађаја јесте у Сомбору где је мигрант насрнуо на жену која је пошла по децу у школу. Како наводи њен супруг, мигрант ју је напао, али су пуком срећом ту се задесили радници који су одбранили његову супругу.

Док је са друге стране полиција констатовала да је већ привођен због покушаја пљачке али да није имао новца да плати казну па је пуштен уз опомену.
Да ли би толико обзира полиција имала и према грађанима Србије који почине кривично дело покушаја силовања, напад, покушај убиства? Или је и ово само још једна у низу „позитивних дискриминација“ које практикује ова власт?!

Овим се само шаље порука свим осталима да су грађани Србије незаштићени од стране миграната и да мигранти изгледа могу слободно да нас нападају, пљачкају, уништавају имовину и далеко било, убијају.

„И тако у мирном Сомбору, мигрант физички насрне на моју супругу (физички није повређена, али је претрпела сок и психички је уздрмана) на само 50 метара од насе куце, кад је кренула пешке по дете. Хвала радницима војпута или већ ко су људи у наранџастом који су се умешали и спречили, ста год да се могло десити у 11:05. Позвана је полиција, изашли су на терен, до тад сам и ја дошао на лице места, и полиција не мозе ниста. На моје оци су га замолили да се удаљи, мени су рекли, не вреди јутрос га је судија ослободио јер нема пара да плати казну (знаци пар сати пре тога је провалио у кућу у Матије Гупца и пуштен да иде даље).

Нису узели ни изјаве, од мене, моје супруге, од радника који су све то видели и спречили. Ја сам отишао по децу, из сколе и из вртића јер само ја изгледа могу да им обезбедим сигурност, или бар могу да покушам да заштитим породицу, мигрант и даље стоји тамо, додуше сад миран! Зовем поново полицију, оператер ме обавештава да не могу ништа, понавља да је исти јутрос пуштен након привођења, али ето послаће патролу. Патролу нису послали, а мигрант ужива заштиту ове државе.“

Сомбор: Мигрант насрнуо на жену, полиција га пустила уз изговор да је већ хапшен али нема да плати казну!

Весна Веизовић / Васељенска ТВ

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.