СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ СОМБОРА: Мигранти су ми упали у породичну кућу и узели све паре!

0

Из дана у дан инциденти са мигрантима у Сомбору ескалирају. Жена по имену Лана Лукић из Сомбора, јавно је изнела причу шта се десило са њеном породичном кућом, након упада миграната.

Драги Сомборци, пре око сат и по времена отишли смо од куће на сат времена. Враћамо се и затичемо обијену породичну кућу, разваљена врата, хаос у кући, однете СВЕ паре из куће и остављена широм отворена врата.

Такође у дворишту обијена радионица. Данас сам видела групицу миграната код Суботичке пруге, код Домина. Ја сам у Гогама и овде их има превише вероватно јер је у близини Железничка.

Свака напуштена кућа овде је настањена њима, а почели су масовно да улазе и у куће које нису напуштене. Ово је превазишло сваку могућу меру и границу. ДОKЛЕ ЉУДИ???

Лукић такође каже да је проблем, да треба радикализовати протесте:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Нажалост, нисмо довољно сложни. Kоји год предлог за решење овога да се да, неко неће бити за и аутоматски више нисмо једногласни. Не би требало уопште давати децу у школе једноставно из страха за безбедност, не могу сви родитељи да прате своју децу до школе и назад због посла, а нисмо безбедни нигде.

Kада бисмо се сви једногласно определили за то вероватно би се неко и замислио да ли су битнији мигранти и да нам деца буду неписмена или да нам се једноставно врати наша безбедност, да поново живимо нормално и без страха.

Ево како њени суграђани коментаришу напад:

-Ово је већ превише

-Формирати кризни штаб под хитно

Прочитајте још:  Грчка полиција приводила братство старца Рафаила Берестова

-Нема петиција људи,требамо кренути блокирати главне саобраћајнице из Хрватске и Мађарске!

-Где живи градоначелница? Упутите их тамо…напишите поруку на енглеском и путању и нека њој обијају…свакако има више пара од свих нас заједно колико их је примила за све ове мигранте у Сомбор..

-Захтевати оставку комплет градске власти.

Дневни журнал



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *