Ову биљку обожавају мушкарци: Ево зашто су људи на југу Србије срећнији

0

Foto: RINA

Од давнина наши стари нису тражили лекове у апотекама, већ по ливадама и шумама.

Да за сваку бољку има понека травка потврђује и травар Мирко Милинковић који већ годинама скупља биљке на побрђима Јелице. Управо у овим шумовитим пределима нашао је и – напникур.

“Ово је благословена биљка боља и од вијагре, а у народу се још зове и скочко. Може да се користи као јело или као чај. Проверено даје снагу, смирује, подиже расположење и још понешто. Семеној течности даје бољи квалитет и решава проблеме који су чести у данашње време”, рекао је Мирко за Рину.

Поред овог лека за импотенцију, Мирко мисли и на друге типичне балканске муке. Kао светским првацима у празновању и поштовању црвениих слова пред Србима су ударнички дани кад нема граница у јелу и пићу, међутим овај вредни травар и за то има решење, које је наравно, скривено у корењу дивљих биљака.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Гардашевина или зечијји трн користи се након пијанства. Kад се препије ваља скувати чај од њеног корена и помоћу њега се избацују све штетене материје из организма. Ова биљка добра је и за бубреге, јер решава проблем камена и песка. Уколико се чај редовно пије дужи временски период, све то одлази као руком однешено”, прича Мирко и не изоставља ни добробити шуљеваре којој само име каже шта заправо лечи.

Недавна истраживања показују да су грађани западне Србије срећнији од оних који живе у осталим деловима земље, а Драгачево које се налази подно Јелице на чијим ливадама расту све ове биљке, познато је по дуговечним браковима и најмањим бројем развода, па је изгледа сасвим извесно да Мирков напникур служи сврси и благотворно делује.

Прочитајте још:  Уз помоћ овог трика собне биљке ће увек имати довољно воде: Никад једноставније, а цвеће ће продисати!

РИНА



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *