Ево како је Рама захвалио Србији за помоћ после земљотреса: “До кад ће Србија живети у самообмани и у порицању јасне стварности Косова”

0
вучић

Александар Вучић и Еди Рама (Фото Tanjug / SLZBA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA PREDSEDNIKA SRBIJE)

Албански премијер Еди Рама послао је преко Твитера поруку председнику Србије Александру Вучићу с питањем како је могуће да се у данашње време негира документовани ратни злочин, алудирајући на наводни масакр над албанским цивилима у косовском селу Рачку, 1999. године.

Рама се запитао до када ће Србија живети у самообмани и поткопавати сопствени пут ка будућности.

„Зашто је тако тешко разумети и до кад ће Србија живети у самообмани и у порицању јасне стварности Косова. До када ће духови прошлости и даље поткопавати пут Србије ка будућности“, поручио је Рама српском председнику.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

​„Пријатељи, престаните са самозаваравањем о рату који је започео стари крвави режим у Београду. Треба ићи даље! Нека мртви сахране мртве. Направимо мир и благостање за нашу децу. Треба кренути напред и изградити овај регион као узоран модел“, написао је албански премијер на свом налогу на Твитеру.

​Претходно је српски председник Александар Вучић изјавио да је случај Рачак исфабрикован, због чега је против њега у Приштини поднета и кривична пријава због кривичног дела изазивања националне мржње.

Прочитајте још:  Борбени пут српског национализма



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *