У Русији влада контролише банке, у САД и Европи банкари контролишу владу (Видео)

0
русија

(Фото: Пиксибај)

У Русији влада контролише финансијски систем и има доминантан (али не потпун) утицај на медије.
У САД и Европи финансијски интереси контролишу вец́ину медија (осим неких алтернативних медија) и имају готово потпуну контролу над владом.

Kако би уградила вештачку интелигенцију, Сбербанк је укључила природну интелигенцију. Основана је АИ академија за средњошколце који, широм земље, слушају предавања софтверских инжењера банака.

Сви победници овогодишњих академских олимпијада су студенти из разних региона. Талентовани дата сциентист остварују бенефите када се пријављују на најбоље руске универзитете.



Херман Греф, председавајуц́и и извршни директор Сбербанке је изјавио: „Ми проналазимо огроман потенцијал у коришћењу АИ практично свуда: побољшање ефикасности рада, побољшање транспарентности, брзине услуга, укључујуц́и државне услуге. Зато данас много улажемо у то и надамо се да ц́е у наредним годинама наши клијенти и грађани Русије осетити резултате нашег рада у свакодневном животу“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Владимир Путин: „Учинили сте много за банку, за финансијски систем, ово своје достигнуће морате само да прилагодите већим задацима, који се огледају у појединим сферама, јавној администрацији. Са вама смо о томе много пута разговарали, то треба учинити што пре“.

Татјана Ремезова је додала: „Постоје многа подручја у којима је потребна супер меморија и способност за обраду и анализу великих података. На пример, медицина. АИ је способна да постави тачнију дијагнозу, уочи проблем брже од људског ока, открије да ли је неко склон болестима или да открије генетске флуктуације пре појаве симптома само на основу фотографије.

Други пример је саобрац́ај. У Русији се АИ вец́ користи у великим градовима и на савезним ауто путевима. Анализира густину саобрац́аја, предвиђа могуц́е гужве и контролише семафоре.

Прочитајте још:  Мило „хистерисао“ по Женеви: Данас је то Украјина, сутра би могла да буде и Црна Гора! Русија нас стално напада хибридно!

Kао и у свакодневном животу, наша блиска будуц́ност је паметна куц́а. Расклањаће завесе и правити кафу ујутро. Фрижидер ц́е наручивати намирнице на интернету, а гардеробер ц́е, на пример, упаривати ваше одело“.

Вебтрибуне



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *