Аустријски „Kроне“ о повезаности браће Вучић са производњом опијата на плантажи Јовањица

0

О афери „Јовањица“ и пронађеној дроги на овој плантажи писао је и угледни аустријски лист „Kроне Цајтунг“, а у тексту се спомиње реакција браће Вучић.

Председник Србије Александар Вучић и његов брат Андреј огласили су се поводом пронађене марихуане на органском имању „Јовањица“, „спрали „љагу“ са свог имена, пише „Kроне“.

„Kроне“ наводи да је српска полиција запленила 650 килограма готове марихуане крајем новембра и да је Вучић самоиницијативно покренуо тужбу против себе, као и да је њен носилац његов колега из СНС Милош Вучевић.




– Вучевић ће поднети жалбу против мене и Андреја како би нас надлежне власти саслушале и потом донеле своју одлуку – рекао је Вучић и додао да ће јавност о исходу бити одмах обавештена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упитан телефонски позив након хапшења

О томе колико је веза са „Јовањицом“ и председником Србије предмет истраге, говори и тврдња једног члана опозиционе странке који истиче да је власник органске фирме приликом хапшења назвао брата председника, Андреја Вучића. Тужилаштво није пружило никакве доказе за то, стоји у тексту „Kронеа“.

Директно.рс



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *