Поука са Свете Горе: Овако пролазе монаси који признају папу!

0

(Фото: Пиксибај)

Ова поука са Свете Горе говори о томе како се Бог понаша према онима који своју веру лако продају другима, а што чека све јеретике и православне латинофиле.

На слици су светогорски јеромонаси који су 1272. године признали папу и одлужили заједничку мису са римокатолицима у Великој Лаври.

После смрти, по древном светогорском обичају, сви монаси се откопавају после три године и њихове се кости стављају у манастирску костурницу где ће их чекати свеопште васкрсење при другом Христовом доласку.



Ову двојицу нису сахранили на манастирском гробљу, већ су их однели у једну пећину испод пустиње Вигла.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kада су после неколико година отишли до те пећине, имали су шта да виде…

Стравичан призор!

Црна нераспаднута тела, са израслим ноктима и косом разбарушеном. Сам Бог је показао очигледно проклетство на њима која чека све остале јеретике и „православне“ латинофиле.



Њихова тела су до краја 19-ог века лежала откривена, да би могли сви православни људи да виде како пролазе одпадници од Једног Истинитог Бога.

Пећина је зазидана када је један од ходочасника на Свету Гору доживео срчани удар и умро када је видео земне остатке ова два јеромонаха.

Није ли ово више него јасна опомена за све православне патријархе, епископе, монаштво и свештенике да престану да молитвено опште и сарађују са римокатолицима, протестантима, муслиманима, Јеврејима и свим осталим конфесијама.

Башта Балкана



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *