У центру Београда постављена мапа независног Косова

0

(Фото: Твитер)

На инфо-панелу на Славији раније била је постављена мапа на којој је самопрокламовано Kосово приказано као самостална држава, а градоначелник Зоран Радојичиц́ саопштио је да се утврђује одговорност оних који су извршили ову провокацију.

„По добијању информације о постојању спорне мапе на Славији, послали смо екипу Туристичке организације Београда на лице места, али је мапа у међувремену скинута. Предузимамо све мере да би се утврдила одговорност оних који су поставили спорну мапу, узнемирили јавност и послали неприхватљиву поруку“, истакао је Радојичиц́ у саопштењу за јавност.



Он је истакао да „ова врста провокације на коју се неко одлучио наилази на осуду свих нас, јер сви врло добро знамо да Kосово није независна држава“.

„Инсистирац́емо на утврђивању одговорности оних који су се усудили да у центру Београда изврше ову врсту провокације“, поручио је Радојичиц́.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Еспресо



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *