Разговори нарко-боса и Дачићевог шефа кабинета: Провери ово за мог друга…

0
(Фото: Printscreen/Krik)

KРИK је дошао до транскрипата пет телефонских разговора Дарка Шарића, шефа нарко-картела, његовог пријатеља и сарадника Родољуба Радуловића и Бранка Лазаревића, бившег шефа кабинета министра полиције Ивице Дачића.

У разговорима Радуловић тражи Лазаревићу да провери да ли се води истрага против његовог пријатеља, на шта му Лазаревић одговара да ће „видети то поново“. Транскрипти показују и како је Лазаревић инсистирао код нарко-дилера да му набави „Блекбери“ телефон.
Тужилаштво ове разговоре сматра кључним доказима да су из Дачићевог кабинета мафији достављане поверљиве информације. Они, ипак, нису искоришћени на суду јер их је судија Данко Лаушевић избацио из процеса и запечатио – тако да јавност неће моћи да их чује. Новинари KРИK-а објављују садржину разговора који су, да би се боље разумели, стављени у неопходан контекст – уз остале чињенице које су до сада откривене о овом случају.

Средином новембра 2008. године Родољуб Радуловић звани Банана, један од кључних људи балканског нарко-картела и сарадник Дарка Шарића, позвао је телефоном свог пријатеља у покушају да договори сусрет. Био је то пријатељ каквог сваки криминалац може само да пожели – Бранко Лазаревић, шеф кабинета министра полиције.Крик

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.