“Сви ви који верујете у ресоцијализацију силоватеља и убица деце, примите у кућу једног…”

0

Нинослав Јовановић (Фото: Принтскрипт)

Игор Јурић, чија ћерка Тијана је силована и убијена, огласио се путем свог Твитер налога са поруком онима који су ослободили Нинослава Јовановића.

Подсетимо, сумња се да је Јовановић, у јавности познат као “Малчански берберин”, отео 12-годишњу Монику Kаримановић и да се с њом крије. За њим трагају сви расположиви припадници МУП-а, укључујући и преко 300 припадника Жандармерије, гранична полиција, грађани, а у потрагу су укључени и хеликоптери.

Оно што је посебно узбудило јавност је чињеница да је Јовановић већ био осуђен за силовање, а у затвор се враћао због истог дела и намере да га почини. Јурић је раније, гостујући на ТВ Првој, рекао да је овај случај опомена целој држави јер је серијски силоватељ поново на слободи.



Свој став поновио је и путем друштвених мрежа, где је написао: “Сви ви који верујете у ресоцијализацију силоватеља и убица деце, примите у кућу једног Малишу Јевтовића, Мачванског берберина, Драгана Ђурића, Владицу Рајковића…и нека живе под вашим кровом, играју се са вашом децом и нека вам чувају децу док сте на послу…”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Б92



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *