Шиптарска мафија влада Великом Британијом

0
Британска полиција (Фото: Getty images/ Spencer Platt / Staff)

Велика Британија већ годинама има велике проблеме са албанским криминалцима.

Они су до те мере проширили своје мафијашке активности, да су постали најмоћнији криминални синдикат на Острву, наводи „Блиц“.

Деловање албанских криминалаца илуструје кратким видеом у којем се виде људи са карактеристичним обележјима, као што је двоглави орао, велике количине дроге и сцене хапшења.
На снимку „Блиц ТВ“ се наводи да је владавина албанске мафије на улицама широм Велике Британије донела још веће насиље, убиства и мучења.

Kаже се да Албанци садарђују са латиноамеричким картелима, што је допринело експанзији трговине дрогом на светском ниовоу, а да се дрога креће како копненим тако и преоморским тајним каналима.

Kао илустрација, на снимку су приказани пакети са дрогом на једној плажи.
„Блиц ТВ“ истиче да су албанске банде стекле злогласну репутацију као организоване криминалне фирме које чине сурови људи са лаким и несметаним приступом ватреном оружју.

У Извештају Скотланд јарда се наводи да је албански синдикат попут хоботнице – сваки сегмент криминалних активности разрађен је до савршенства, па тако дрога стиже брже него поручена пица.

На снимку се наводи да у организацији влада закон бесе (дате речи), а да су мафијашки послови често на породичној основи, попут оних у криминалним круговима Италије.

Напомиње се да албанска мафија своје акције прикрива легалним пословима, као што је увоз аутомобила, а да највећи део профита шаље назад у Албанију, где се новцу губи сваки траг.

БлицПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.