Зашто су чланови масонских ложа потрошни материјал или како масонерија води човечанство у пропаст

0

Хенри Маков је написао да су један од извора светских проблема пагански „лидери“ који су изразили жељу да се продају кабалистичким централним банкама, придружујући се масонерији. Заправо, масонерија је у својој суштини својеврсни јудаизам за пагане.

Као што знате, свако порицање морала неизбежно ће довести до радикалних превара, које су често повезане са тајним поступцима и делима.

Аутор овог чланка, Јевреј Jonas E. Alexis, сматра да Слободно зидарство, као тајно друштво и јудаистички покрет, није само део ових обмана, већ одговара и јеврејској магији и мистицизму.

Шта се догађа у масонерији знају само највиши руководиоци.

Ево шта је Michael Jones написао на ову тему.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Што дубље неки следбеник продире у идеологију масонерије, то му се више откривају тајне Талмуда. На пример, Розенкројцери уче да натпис ИНРИ прикован на крсту не значи «Исус из Назарета, Цар Јевреја», већ «Iew of Nazareth Led in Iudea» („Пробудили се Назарећани у Јудеји“ ), што лишава Христа његове божанствености и потврђује клевету Талмуда да је Христос обичан злочинац који је заслужио погубљење.



«Једном када кандидат докаже да разуме масонско значење овог натписа ИНРИ, учитељ поздравља његово ново знање, што подразумева да велика тајна хришћанске религије није била ништа друго до разапињање обичног Јевреја за злочине које је починио.»

«Да би постао иницирани у највише степене слободног зидарства, адепт мора да се сагласи са тиме да постаје унајмљени убица Адонирама. Мора бити спреман да убије Христа и његове представнике на земљи. Револуционарне намере масона постају јасне када адепту саопштавају да мора бити спреман да убије краља. То јест, мистично масонство је синоним за револуцију.»

Цитирајући Барвела, Џонс пише: «Следбенику саопштавају је да је до сада само делимично познаво истину, тј. да се равноправност и слобода, које су биле прва тајна кад је ушао у масонерију, састоје у томе да не признају ничије првенство, тј. да нико није виши од њега, те да на земљи чак и власт краљева и патријарха сматрају једнаку његовој и његове браће. Другим речима, они представљају људи који немају право да седе на престолима или да служе у олтарима.»

Каква случајност што је Алистер Кроли, масон 33. степена и који је, на крају крајева, извршио огроман утицај на поп музику изводећи „групне оргије“ у које су била укључена и деца, као део његових редовних ритуала, чиме је популаризовао сексуалне перверзњаке попут Алфреда Кинсија.

Неки научници истичу да је „розенкројцерство играло важну улогу у формирању масонства“. Ако је тако, онда имамо још један доказ који јасно указује на то да је веза између масонерије и розекројцера била готово неизбежна.

Прочитајте још:  Ембарго на летонски начин: о житној шизофренији становника Риге

И масонерија и розенкројцерство су, у суштини, желели да оскрнаве и нападну све људске моралне идеале и принципе. Ово је, наранво, био и важан фактор током Француске револуције. Будући да су Француска револуција и јеврејски покрети били две стране исте медаље.



Године 1866. Исак М. Мудри написао је да је «Масонство јеврејска институција чија су историја, степени, организација, лозинке и објашњења јеврејске од почетка до краја».

Естонски писац Јури Лина у својој књизи «Архитекте обмане» (2004.) предлаже дубоко разумевање праве природе савремене историје.

У ствари, доминантни сегмент западног друштва придружио се хазарској финансијској елити, усвојивши масонерију и сатанистичку филозофију, која представља жељу да цивилизацију усмери у смрт. Они уображавају да ће на неки начин имати користи од угњетавања, лажи и патње коју трпе људи, а спроводе присталице «Новог светског поредка».

Невероватно је како све то бизарно и депресивно звучи. Лина пише да је око 300 претежно јеврејских банкарских породица користило масонство као инструмент за подривање, контролу и деградирање западног света.

Ово гледиште је у складу са испитивањем НКВД-а (совјетске тајне службе – прим. прев.) 1938. године, једног угледног члана масона (илумината), а који је указао на многе од тих банкарских породица, при чему је потврдио и да су масони за њих потрошни материјал.

На основу архива моћне Велике француске ложе, заробљене у јуну 1940. године, а коју су касније Руси јавно објавили, Лина говори о томе како се масонство усмерило на светску доминацију, као и да је организовало све велике револуције и ратове у модерном добу. (Лина, стр.332).

Масони су одговорни за комунизам, ционизам, социјализам, либерализам (и феминизам). Они теже стварању једне светске владе која ће имати апсолутни монопол. «Светска влада» или диктатура је њихов последњи прижељкивани трофеј. Из ове перспективе, догађаји са субверзијом извршеном 2001. године при нападу на куле близнакиње и сви наредни ратови имају другачији значај.



Ови «светски револуционарни» и «прогресивни» покрети одражавају побуну Луцифера, који је уграђен у темеље масонерије, а против Божијег закона и природе. Они обмањују милионе лаковерних идеалиста, обећавајући утопију засновану на материјализму и „разуму“, а која је посвећену „слободи, једнакости и братству“, „јавној својини“ или неком другом идеалу.

Све ово узето заједно је обичан мамац.

Према Лину: «Главни циљ модерне масонерије је изградња Новог светског поредка и храма Соломона, где ће нечланови имати улогу робова који ће бити принети као жртва Јахвеу.»

Прочитајте још:  Нека српска исходишта хрватске културе (гусле, ћирилица et cetera)

МАСОНИ – ПОЛИТИЧКИ ОРГАН ЈЕВРЕЈСКЕ ФИНАНСИЈСКЕ ЕЛИТЕ

Лина наводи бројне јеврејске изворе који тврде да се масонерија заснива на јудаизму и да је «извршни политички орган јеврејске финансијске елите».

Заједнички циљ ових масонских надахнутих покрета јесте поткопавање религије, нације и породице подстицањем социјалних подела, повлађивања својим жењама (страстима), «толераницје», тј. нихилизма, глобализма, сексуалног „ослобођења“ и хомосексуалности, претварајући тако човечанство у јединствену нефункционалну масу и «тесто за мешњу».

Лину, као и другим истраживачима који покушавају да упозоре човечанство на његово стварно стање, обично постају мета прогона и клевета, на које се лепе етикете «антисемитизма, фашима и мржње». Њихов прогон врше људи које су индиректно ангажовали банкари.

Ова тактика штити заверенике од било каквих ислеђивања и онемогућава дискусију о мрачној суштини проблема.

Аутор пише да је он Јеврејин и да није део тог банкарског монопола, каои већина његових сународника. Према аналогији, мафија се сматра углавном италијанском, али већина Италијана не припада мафији.

Са друге стране, Италијани повремено нападају на противнике организованог криминала и називају их „расистима“ и „трговцима мржњом“. Ово је врло сумњиво. Јевреји, насупрот, праве компромис у заштити масонских јеврејских банкара и њихове искривљене визије човечанства.

ХАЗАРСКА ИДЕОЛОГИЈА

Ми не можемо разумети савремени свет, ако не схватимо да је то резултат масонске завере. Људи затварају очи и не желе да обраћају пажњу на чињенице и доказе које виђају сваки дан.

Лина верује: «Масонство игра исту улогу у западном друштву као што је Комунистичка партија играла у Совјетском Савезу. Без уласка у масонерију, нема шансе за брзу каријеру, ма колико човек био талентован.»

Имајте на уму да је комунизам био масонски изум. Схвативши то, загонетка почиње да поприма одређене форме и облик.

Лина каже да масони контролишу не само политику, већ и готово све слојеве западног друштва, укључујући науку и културу. «Савремени културни живот постао је готово несазнајући», пише он. «Сведоци смо почетка културног старења и пропадања.» (стр. 333)



У свом памфлету «Отворена завера: план светске револуције» (1929.), слободни зидар Г. Г. Велс описује ‘отворено тајно друштво’ које се састоји од водећих јавних личности, а који делују као скривена снага за присвајање светских ресурса, смањење становништва распиривањем ратова и замену националних државе светском диктатуром.»

МАСОНСКА ИДЕОЛОГИЈА

Људску природну, наравно, привлачи добро, а одбија зло. Другим речима, зло је увек приморано да се представи као добро. За своје чланове са дна лествице, масонерија се прествља као организација која је посвећена томе «да добре људе учини још бољим», затим хуманизму, трпељивости, али и учењу да се посвете сами себи.

Прочитајте још:  Вучићев говор из угла руских медија (видео)

Да је то тачно, онда не би требала строга дисциплина, а да би се осигурала тајност, чланови се плаше убиством? Ако су безазлени, како кажу, зашто су их многи црквени јерарси и папе осуђивали и забрањили?

Не желимо да доводим у питање много добрих и пристојних људи нижим «плавим степенима» који нису свесни праве функције и природе масонства. Међутим, има доста доказа и сведочанстава да је масонство сатанистички култ посвећен обожавању смрти.

На пример, када је 1893. италијанска Велика источна ложа исељена из Палацио Боргезеа у Риму, власник је пронашао храм посвећен сатани. Италијански масони 1880-их објавили су новину у којој су више пута признали: «Наш вођа је сатана!»

Масони такође признају постојање револуционарне политичке агенде. Типичне изјаве које Лина цитира из масонског немачког часописа из 1910. године следеће: «Главна мисао је увек усредсређенаа на уништење и рушење, јер снага овог великог тајног друштва може порасти само из рушевина постојећег поретка. Друштва.»

ЗАКЉУЧАК

Илуминистичка завера је кочница, која је одговорна за заустављање развоја човечанства. Човечанство сада подсећа на особу која пати од тешке болести и која упада у кому.

Јуриј Лина написао је заиста храбру књигу да нас оживи. Каже да смо суочени са «највећом духовном кризом у историји човечанства … Освојили су нашу историју, наше достојанство, нашу мудрост и част, осећај одговорности, наше духовно разумевање и наше традиције».

Ми смо делимично за то и сами криви, каже Лина: «Нисмо успели да се супротставимо масонском лудилу због нашег огромног поверења. Ми смо потпуно преварени и игнорисали смо упозоравајуће сигнале.»



Лина завршава шаљући убедљиву поруку, рекавши да је зло дисфункционално и да неизбежно уништава себе. «Слободно зидарство носи семе сопственог уништења.»

Ратови, револуције и депресије – све је то део „револуционарног“ процеса, осмишљен да трансформише човечанство у стадо под контролом „светске владе“.

Мало људи сумња да иза маске ове „светске владе“ стоји сурогат савеза окултне, хазарске и паганске финансијске елите.

Истовремено, све ниже припаднике масонских ложа њихови руководиоци посматрају као «топовско месо», које треба да гине у име глобалне моћи банкарске мафије.

Њихово «самоуништења», изгледа, наша је најбоља нада, јер је јавност сувише слаба и деморализована да би се одупирала и пружила отпор.

С руског превео Зоран Милошевић / Балканска геополитика

ИЗВОР: https://politus.ru/analitika/4100-pochemu-chleny-masonskih-lozh-javljajutsja-rashodnym-materialom-ili-kak-masonstvo-vedet-chelovechestvo-k-unichtozheniju.html



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *