Пророчанство Старца Христофора о Русији и свету

0

Схимандрит Христоф (Фото: https://mediacratia.ru/)

ПРОРОЧКА ПРЕДВИЂАЊА СХИАРХИМАНДРИТА ХРИСТОФОРА СТАРАЦА ИЗ ТУЛЕ (1905-1996)

“Антихрист је пред вратима. Он ће Москвом ходити. Он има Москву под својом контролом . Када будете били у посети Москви, у метроу – идите само са молитвом (…) Његов (антихристов ) печат ће бити стављан само на оне који немају печат Божији”..

Старац је такође говорио да ће у Цркви бити велико захлађење: у молитви, у покајању, у вери… “Биће то очигледно велико захлађење. Охладнеће молитва, добра дела у свему. Топлине у Цркви неће бити.”

“Храмови ће бити украшени, да знате како! А то не мора да буде. Потребна је само молитва, само молитва! Не треба стављати ствари због улепшавања. Отворени су храмови и створени су сви услови да се можете молити. Није потребно украшавати. Све је то прелест сатанска, нама то није потребно, ми смо православни хришћани. На нама је да душу спасимо, а лепота нам није потребна. Нама раскош није нужна, потребна нам је молитва, да се спасимо. ”

“Господ ће скратити време због спасења наших душа. А ако не скрати, онда неће бити спасења. Мене Господ води, нећу доживети долазак Антихриста (његову власт).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ви ће те около ићи, тражећи старце по целом свету, а истинских стараца неће бити. Господ ће их све узети а ви ће те бити остављени Богу на вољу. Али не дуго после мене ће бити мешавина религија, и у цркве више нећете моћи ићи, неће бити Евхаристије и Причешћа. Тако ће брзо потпадати под рогатога, што ће те и увидети: када храмови буду отворени и на службе буду ишли, тад ће тамо ићи као да само иду певати. У храмове који буду ишли неће бити вере православне, неће бити причешћа. У Тули ће остати два-три истински верујућа свештеника, а не више. У својим келијама ће се молити и молитву никада неће напустити.

Крстова неће бити. Прво ће нестати монашких крстова, а потом малих крстова. Биће проблем за оне који буду желели да крсте новорођенчад јер крстова неће бити. Правите залихе крстова. Правите залихе свећа, потребно је чувати и уље да би могли упалити кандило или свећу при молитви. Нафору ( просфору) уситните затим осушите и затворите у херметичке тегле, када се будете молили узмите пар капи водице и узмите осушену просфору а Господ ће наместити причест. У цркве нећете моћи ићи, водица и просфора ће бити уместо причешћа. А потом ће све наше храмове уништити, као што је некада било поново ће се десити.

У последње време ће много људи бити болесно, али не очајавајте, то ће бити за очишћење ваших душа.

Чернобилска катастрофа (Чернобилска хаварија) је испуњење осме главе Апокалипсе. Говорио је да прочитамо Апокалипсу.

Прочитајте још:  Пад пројектила на војни објекат у Артјомовску (видео)

Рубови одлазе одн. границе се повлаче (Грузија, Украјина и др.) но зажалиће. Арменија се никад неће одвојити, она би умрла без Русије. Сво време ће бити уз Русију и прогониће је. Али све ће бити нормално. Заиста покровитељ Русије је Мајка Божија. Над Русијом је Царица Небеска. Она се моли и чува нас под својим покровом. Због тога Русија неће бити ни пред ким на коленима. Православље ће и даље опстајати мада ће бити под притиском, а између конфесија биће велика борба. (……….)

О Ст Петерсбургу је говорио: “На крају крајева, град је осуђен. Све ће ићи под воду. Москва ће потонути (пропасти). Остаће једино молитвеници.”

Точак Апокалипсе се окреће огромном брзином. Да, Русија ће оживети. А Москва? Дио Москве ће потонути (провалија). У Москви где се налази маузолеј (Лењина) и даље преко реке и део где је хотел Русија ће потонути. Тула – Лењинов округ и Скуратово ће пропасти. А Ст Петерсбург ће отићи под воду. Тако је угодно Господу Богу. Тако је и било са Содомом и Гомором. Такође и овде ће бити.

Старци се у ствари моле да буде рат, а после рата ће бити глад. А ако не буде рата, онда је то лоше јер ће сви погинути (душевно). Рат ће бити кратког даха. (……..)

Говорио је да ће у Цркви ускоро бити све католичко, како ће изменити Символ вере, тако да ће тамо бити немогуће ићи, а потом ће храмови бити затворени.

Баћушка је говорио да више не тражимо стараца, јер их више неће бити. У Тули стараца неће бити и да се не ослањамо ни на кога. Уздајте се у Матер Божију и њој се молите. Једном му је постављено питање: “Баћушка у Апокалипси је написано да воде нигде неће бити.” Баћушка је одговорио: “Воде ће бити за оне који буду ишли код благословене Ефросиније, у Кулиупанову ће бити извор до свршетка века.”

Говорио је да морамо имати залихе воде и крекера за десет дана, и да ће бити тако да из куће нећемо стићи изаћи. Но изабраних ради скратиће се ти дани.

Старац је поштовао цара и царску породицу па чак и тих осамдесетих година је говорио да ће бити прослављен цар (Николај II). Цар и његова непорочна деца су пострадали за нас, Русију умили својом крвљу и искупили нас. Баћушка је говорио да народ плаче (испашта) због тога што је Цар Божији помазаник. Тако нам се све ово и дешава због тога што смо издали цара-свештеника (цара-баћушку).

О Распутину баћушка је говорио веома захвално и био је тиме веома почаствован. Бољшевици сматрају Распутина за чаробњака и расколника, а баћушка је говорио: “ Не, то је велика грешка. Он је био велики, велики Божији човек. Он ће с царем и царевићем бити прослављен.” О књизи Б. Пикулаја и филмовима о Распутину баћушка је рекао: “ Не гледам ту мрзост (гадост), то што су јевреји написали. Он је честит и велики у Бога, он је свет, њега су олагали и он ће бити са царевићем.”

Прочитајте још:  РУСКИ ПОЛИТИЧКИ БЕГУНАЦ ПРОНАЂЕН МРТАВ У ЛОНДОНУ: Истрага сумња на убиство

Баћушка је говорио: “Одећу донесену с улице или производ пошкропите светом водицом. Донесите себи по потреби Богојављенске водице, наспите у посуду (ведро) пет литара водице а затим потопите гардаробу или производ. Све што донесете погружавајте јер је сада много чаробњака. Све би требало пошкропити водицом.

Ваучере немојте узети. Саветујем вам да их неузимате. Како можемо продати имовину нашег Цара Николаја.

Ускоро мене неће бити, но остављам вам молитву. Увек прочитајте ово а нарочито ујутру: “Господе избави нас од Антихриста, демонске силе и враџбина.” У овој молитви је садржано све и где год да се налазите требате ју понављати.

Како је Содома и Гомора погинула због разврата, тако ће и нас Господ сажести огњем, све ће горети. Велики градови као што су Москва и Ст Петерсбург ће погинути.

Русија ће процветати, биће нови цар, он ће Русију васкрснути и ослободити од ове сатанске инфекције и живот ће бити врло добар, побожан, али све зависи од нашег покајања, и потребно је целокупно покајање да би дошао цар, а без покајања цар неће доћи. На кратко време ће нам Господ послати цара али прије тога ће бити рата. На власт ће поново доћи комунисти, масони а онда ће почети страшан прогон (геноцид) који ће бити окрутнији од оног после револуције. Отац нам је рекао: “Све ово раде жидомасони. Они желе да затру веру православну, да је претворе у прах. И онда ће цар дати благослов козацима да иду бранити веру православну.

Рат ће бити муњевит, ракетни, па ће све бити затровано. Баћушка је говорио да ће бити све затровано неколико метара у земљу. А они који остану живи биће им веома тешко јер земља неће више рађати. Говорио је да ће после рата остати тако мало људи на земљи.

У централном делу Русије ће бити врло мало рата. После тога широм земље ће бити врућина и страшна глад и не само у Русији. Страшна жега и слаба жетва ће бити последњих пет до седам година. Прво ће све родити а потом ће пљуснути киша и биће поплаве и сав усјев ће трунути. Пресушиће реке, језера, баре а и океани ће пресушити. Истопиће се глечери и спустити са планина из својих седишта. Сунце ће бити врло врело. Људи ће желети да утоле жеђ, биће у покрету тражећи воду а воде неће бити. Примећиваће рефлексију од сунца и стакла и мислиће да виде воду, а затим ће долазити до места и видети да нема воде већ да сија стакло.

Прочитајте још:  Јереј Григориј Поликарпов: Расуђивање о седминама пророка Данила или како ће тећи последња времена

У последње време ни једног житеља неће бити, људи ће бежати из манастира. Ђаво ће преузети контролу у манастирима. У реду, ако неко остане код куће, тражиће свој ћошак куда да бежи. А они који буду негде бежали они ће умирати испод ограде (умирати испод ограде је израз за оне који умиру као бескућници или пијанице).

У последње време ни једног житеља неће бити, људи ће бежати из манастира. Ђаво ће преузети контролу у манастирима. У реду, ако неко остане код куће, тражиће свој ћошак куда да бежи. А они који буду негде бежали они ће умирати испод ограде (умирати испод ограде је израз за оне који умиру као бескућници, пијанице).

Баћушка је имао врло негативан став према становима. Говорио је: „Купите кућу са земљом.“ Родбина не треба да се воза около већ се уједињујте и купујте заједно. Купите кућу на селу, па макар и земуницу. На томе је Божији благослов. Купите и одмах копајте бунар да би сте имали своју воду и одмах посадите врбу (на северној страни), јер под врбом увек има воде.

Још ће бити могуће сабирати воду кап по кап. Ове капи су сузе Мајке Божије. Ми ће мо јести корење, траву и потребно је прикупљати лишће од липе. То ће вам бити хлеб и вода. Господ ће чудом хранити. Који не буду издали Бога и који буду ишли за Њим, тада ће им Господ већ за живота давати венце. Тада ће бити страшна глад, мртвих тела ће бити свуда около а ви који будете имали земљу она ће вас хранити.

Не будите лењи. Господ воли вредне. Вратиће се „рало за орање“ како је говорила благословена Матрона. Ручни рад ће се вратити, читајте Матрону. У то време моћи ће те се спасити само у својим домовима. А у граду, каква ће ситуација бити? Светло ће бити угашено, искључен гас, вода, неће бити ничега, и људи ће готово живи да труну у становима.

Након 2008. године ће време летети брзо, године ће бити као месеци. Након 2008. године посебно будите скромни. Остатак преживелих православних ће се сакупљати и поћи својим путем. И ми ћемо стремити ка спасењу. Русија ће бити силна и сачувана. Сви ће бити привучени Русији и Православљу.

То су пророчанства старца Христофора из Туле која су написана у књизи: „Схиархимандрит Христофор“.

Специјално за сајт „Борба за веру“ текст преузет и преведен са руског сајта „Трећи Рим“.

http://3rm.info/publications/16055-prorochestvo-starca-xristofora-o-rossii.html

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *