Мекинро: Новак Ђоковић ће бити рекордер по броју Грен слемова

0
ђоковић

Новак Ђоковић (Фото: PA/WILL OLIVER)

Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро, сада коментатор „Еуроспорта”, изјавио је да, када би морао да се клади, кладио би се да ће Новак Ђоковић постати рекордер по броју Грен слемова.

Ђоковић тренутно има 16 Грен слем титула, три мање од Рафаела Надала и четири мање од Роџера Федерера, а прилику да им се примакне имаће на предстојећем Аустралијан опену, где је већ освојио седам титула, јавља Танјуг.



„Да морам да се кладим, вероватно бих изабрао Новака као тенисера који ће бити рекордер по броју пехара са Грен слемова. Ако остане здрав има велике шансе да освоји неколико гренд слемова, сваке сезоне по два или три.

Сад, питање је хоће ли Роџер успети да узме још један, односно да ли ће неко успети да савлада Надала на Ролан Гаросу. Верујем да ће Рафа свакако придодати још неки трофеј из Париза, најмање још један, и можда ће да уради нешто велико још негде, па и он има прилику да прескочи Федерера”, изјавио је Мекинро, а пренео је Б92.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *