Јавна тајна о педофилији у Србији: Највећи педофили су најутицајнији људи

Игор Јурић (Фото: Фејсбук)

Основан фондације „Тијана Јурић“ , Игор Јурић, коментаришући измене кривичног закона и кочење захтеваних промена у истом, изјавио је да је у Србији доста педофила управо међу најутицајнијим људима. 

Он је навео да је управо то и разлог зашто се тако дуго одуговлачи и зашто су казне за педофиле и поред свега тако ниске.
„Ја знам за неколико врло битних и утицајних људи у нашој земљи који су педофили. Они често праве, да кажем, забаве с децом од 12 до 15 година и то јесте јавна тајна. Ти људи много тога коче, па се тако и око измене Kривичног законика на неки начин одуговлачило. Ми имамо фотографије за неке од њих и с адвокатом смо спремни да изађемо у јавност, али немамо довољно материјала да би их оптужили“, казао је Јурић и додао: 

„Надамо се да ћемо имати подршку људи који су нам и до сада помагали, како би дошли до довољно материјала за кривичне пријаве. Таквих људи има јако пуно у нашој земљи и педофилија је овде распострањена. Живим за дан да званично изнесемо доказе. Довољно је само да видите колико се пара из Србије потроши за гледање таквих материјала. Онда морате бити свесни да ти људи желе то и физички да доживе.“

Васељенска ТВПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.