Јавна тајна о педофилији у Србији: Највећи педофили су најутицајнији људи

0

Игор Јурић (Фото: Фејсбук)

Основан фондације “Тијана Јурић” , Игор Јурић, коментаришући измене кривичног закона и кочење захтеваних промена у истом, изјавио је да је у Србији доста педофила управо међу најутицајнијим људима. 

Он је навео да је управо то и разлог зашто се тако дуго одуговлачи и зашто су казне за педофиле и поред свега тако ниске.




“Ја знам за неколико врло битних и утицајних људи у нашој земљи који су педофили. Они често праве, да кажем, забаве с децом од 12 до 15 година и то јесте јавна тајна. Ти људи много тога коче, па се тако и око измене Kривичног законика на неки начин одуговлачило. Ми имамо фотографије за неке од њих и с адвокатом смо спремни да изађемо у јавност, али немамо довољно материјала да би их оптужили”, казао је Јурић и додао: 

“Надамо се да ћемо имати подршку људи који су нам и до сада помагали, како би дошли до довољно материјала за кривичне пријаве. Таквих људи има јако пуно у нашој земљи и педофилија је овде распострањена. Живим за дан да званично изнесемо доказе. Довољно је само да видите колико се пара из Србије потроши за гледање таквих материјала. Онда морате бити свесни да ти људи желе то и физички да доживе.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска ТВ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *