Kремљ мери температуру учесницима скупова на којима је Путин

0

(фото: РТ)

Kремљ је саопштио да ће систематски мерити температуру учесницима састанака и скупова на којима је присутан председник Владимир Путин као превентивна мера у борби против ширења новог вируса из Kине.

“То је мера предострожности”, рекао је портпарол Kремља Дмитриј Песков пошто је новинарима пре једног званичног догађаја данас измерена температура.

Песков је рекао да ће се та мера односити на све учеснике дешавања на којима је Путин (67) присутан.

Агенција Риа Новости пренела је раније данас да је новинарима који покривају дешавања у Kремљу данас измерена температура.

У Русији су регистрована два случаја вирусне упале плућа. Од почетка епидемије новог коронавируса у Kини, Русија је предузела низ мера, од којих је затварање копнене границе дуге 4.250 километара са Kином.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова мера у Kремљу није изненађујућа. Путин је прошле године на вечери Групе 20 индустријски најразвијенијих земаља света и земаља у развоју – Г20 у Јапану, донео своју шољу, што је изазвало бројна питања корисника друштвених мрежа.

аутор: ВВ
извор: Бета

Нови Магазин

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *