Суочени са офанзивом #MeToo многи мушкарци на Западу почели да у себи траже „унутрашњу жену“

МАСОВНА хистерија са „сексуалним узнемиравањима“ у епицентру на Западу је преполовила јачи пол.

Део тамошњих мушкараца је почео да у себи тражи „унутрашњу жену“, да покорно плаћа да „узнемиравање“ и да се каје.

Други део је, међутим, почео да се не само активно брани, него и да се бори за права мушкараца, оптужујући жене за сексуално узнемиравање и домаће насиље.

Прва ласта ове нове тенденције је Џони Деп.

На врху копља усмереног према западним мушкарцима је покрет #MeToo.

Односи између мушкараца и жена на Западу су већ измењени, са изненађујућим и жалосним последицама.

Страх пред оптужбом за „сексуално узнемиравање“ већ многе радне колективе поделио на мушки и женски део, као да је Запад добио своје шеријатско право.

У паузама за ручак мушкарци и жене седе одвојено. Нестају заједничке седељке по пабовима.

Мушкарци се листом држе правила потпредседника САД Мајка Пенса који је – кад је све кренуло – објавио да са женама неће више ићи у ресторане, осим ако је присутна и његова супруга.

Ако се нешто и разговара у четири ока – врата те просторије се, по правилу, држе широм отворена.

Последњих година све више шефова мушкараца одбија да запошљава жене на пословима који укључују слање са мушкарцима на службени пут.

Посебно су на удару лепе жене. Њих се посебно не усуђују примати на посао. Двоструко више него раније.

Познати амерички правник и харвардски професор Алан Дершовиц објавио је целу књигу о последицама деловања MeToo („Guilt by Accusation» („Кривица по оптужби“). Указао је да – кад је узнемиравање по среди – докази више нису ни потребни ни важни јер су главни постали оптужба и личност жене која оптужује.

Нагло је на Западу порастао и број депресија међу мушкарцима. Амерички психијатри тврде да је све чешћи страх повезан са присећањем на неки сексуални акт из ближе и даље прошлости. У страху за репутацију и каријеру су и они чије су партнерке „показивале да су задовољне“.

Лондонски Guardian је објавио текст о групи „Мудрост побуњеника“ која мушкарце кроз „тренинге“ ослобађа таквих страхова.

У сали за `тренинге` су јаки источњачки мириси, свуда су постављени кристали од аметиста који наводно „упијају лошу енергију“.

Мушкарце који пролазе `тренинге` уче да изигравају тигрове, да разговарају о властитим траумама, да у себи траже `унутрашњу жену`, да се грле и плачу…Нису ипак сви спремни да плачу. Све је више оптужби против жена за „сексуално узнемиравање“ и породично насиље.

У Делаверу суде 19-годишњој девојци за `узнемиравање` свог момка. Телефонирала му је и до 300 пута на дан.

У току је судски процес и против 28-годишњакиње и Корнвола која је преко e-mail свом драгом слала „прекомерни број порука од којих су неке биле и са претњама“.

У Јоркширу је била ухапшена жена од 58 година коју је муж оптужио за „породично насиље“, а само насиље је било то што му је затражила да опере кућна врата.

Посебан случај је процес који глумац Деп води против своје бивше жене Амбер Херд.

Она је бисексуалка, али је Депа 2012-те навела да се венчају, а већ после годину дана затражила развод са вишемилионском одштетом за „домаће насиље“.

О том насиљу је чак написала текст за Washington Post.

Деп је преко ноћи постао банкрот и одлучио је прошле године да поднесе контратужбу на 50 милиона долара.

Оптужио је бившу супругу и за клевету и за породично насиље.

Таблоидима је ставио на располагање аудио-снимке неких својих разговора са Амбер у којима га је она перфидно `давила`, насрћући на њега, а потом тврдила да то није ништа страшно.

Говорила му је: „Само сам те ударила по лицу… Па нисам те ударила песницом!“.

Деп је већ изјавио да је након њеног последњег напада био „смртно уплашен јер је она рекла: „Не могу да обећам да ми се рука више никада неће откачити. Понекад изгубим контролу над собом“.

Деп је суду приложио и селфи на којима се добро виде модрице и огреботине по његовом телу за које је била „заслужна“ Амбер која га је гађала и шерпама и вазама.

Доставио је и 87 видео-снимака који то потврђују.

Када јој је понудио да потпишу изјаву о разводу – она га је гађала флашама. Крхотине од једне су му откинуле део прста.

И фотографију тог прста је доставио суду.

Ако је циљ MeToo био да мушкарце и жене претвори у непријатељске таборе – онда они који стоје иза тог покрета могу да буду потпуно задовољни…ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/suoceni-sa-ofanzivom-%23-me-too-mnogi-muskarci-na-zapadu-poceli-da-u-sebi-traze-unutrasnju-zenu

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.