“Ништа од РС егзита”

0

Председавајући Председништва БиХ Жељко Kомшић изјавио је данас да ништа неће бити од најављеног “егзита” Републике Српске,

Српском колеги у државном врху Милораду Додику поручио је да, како каже, неће добити ни најмањи уступак око статуса Уставног суда, пренео је сарајевски “Дневни аваз”.

Kомшић је поводом јучерашње Додиковог говора у Народној скупштини Републике Српске и најављеном блкадом у одлучивању заједничких државних органа, Kомшић тврди да ће се то обити о главу и нанети највише штете управом Републици Српској.

“Нека се (у РС-у) не заносе уценама. На рачун тога неће добити ништа од онога што траже, нити било какву концесију што је обично део тактике. Затражиш немогуће да би добио нешто. Ако је блокада, нека је блокада”, казао је Kомшић додајући да “нема попуштања нити за милиметар”.

Оценио је да су и у РС-у помало збуњени плановима које су сами осмислили па је очевидно да већ, како каже, покушавају разводнити целу причу око блокаде рада и одлучивања у државним телима власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *