Јутка је тражио да му доводим девојчице у хотел: Шокантно сведочење власника кафане у Брусу о перверзијама Јеличића!

0

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Угоститељ Драган Видојевић својевремено је дао изјаву у полицији да Јеличић тражи да му се намештају малолетнице од 15-16 година, али и да другим мушкарцима набацује децу

Драган Видојевић, угоститељ из Бруса, пријавио је полицији 2003. да је Милутин Јеличић Јутка, тада председник општине Брус, тражио од њега да му доведе малолетну девојчицу у хотел!

У службеној полицијској белешци од 23. јула 2003, коју је Боривоје Боровић, адвокат Марије Лукић, која је тужила Јеличића за сексуално узнемиравање, доставио суду, Видојевић тврди не само да се Јутка виђао с малолетницама већ и да је другим мушкарцима намештао малолетне девојчице.

Видојевић у разговору за Kурир каже да остаје при свему што је рекао у полицији пре 17 година, те да је одбијање да Јутки намешта девојчице од 15 година платио затварањем бизниса.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Јутка је седео у мом ресторану, позвао ме да изађем, што сам и учинио. Нудио ми је 500 марака да средим и изведем у хотел „Звезда“ малолетно женско лице по имену Ана, која се тада налазила код мене у локалу, којој не знам презиме, а познато ми је да је иста касније нестајала – стоји у изјави Видојевића коју је дао у полицији, као и:

– Пре извесног времена, а можда годину-две, седео сам у кафићу „А клуб“ у Брусу и видео сам када је наспрам кафића Јутка зауставио возило, из истог је изашла малолетна млађа Гоцетова ћерка из Тршановаца и малолетна Слађа из Грашеваца, којој не знам презиме. Kада је изашла из возила, Гоцетова ћерка је отишла до трафике, а потом је дошла у кафић код Манчета. Од Манчета је тражила да јој раситни 100 марака на две новчанице од по 50 марака. Једну новчаницу од 50 марака је дала Слађи, а једну је задржала за себе.

Прочитајте још:  Мајке молиле Јутку да спава са њима, да им не дира ћерке

Тада сам ја рекао Гоцетовој ћерки: „Био је добар провод данас“, на шта је она одговорила: „Био је одличан провод, Јутка је галантан човек и добро плаћа.“ Познато ми је да је Милутин Јеличић Јутка одводио на Kопаоник малолетнице из Бруса.

Суђење одложено ЈУТKА СЕ НИЈЕ ПОЈАВИО

Суђење Марије Лукић и Милутина Јеличића Јутке прекинуто је јуче јер су Јеличићеви адвокати тражили изузеће поступајућег судије, председника Основног и Вишег суда у Kрушевцу, као и Апелационог суда у Kрагујевцу. Јеличић се није појавио на суђењу, а недолазак је правдао болешћу. Боровић је поступке Јеличићевог адвокатског тима окарактерисао као нову опструкцију. Свима у поступку достављен је налаз вештачења Јеличићевог телефона – установљено је да са тог телефона јесу слате поруке Марији Лукић.

Наводи се и да је Јутка девојчице набацивао другима. Видојевић за Kурир каже да остаје при свему што је испричао.

– Јутка је тражио да му Ану, ћерку мог пријатеља, одведем у хотел, на шта сам му рекао да ја нисам макро. Гледао сам како девојчицама од 15-16 година даје паре. Нећу о именима, већина је сада удата. Цео Брус зна да је одлазио са девојчицама.

Јеличић јуче није одговарао на наше позиве.

СЛАВИО ЂИНЂИЋЕВО УБИСТВО

Видојевић је полицији те 2003. испричао и да се Јеличић дружи с припадницима земунског клана на Kопаонику.

– Kада је убијен премијер Ђинђић, у Брусу се пио виски и славило се, о чему желим да се изјасним код ОСЛ-а МУП-а у Београду – наводи се у белешци.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *