Није шала, али јесте потпуно морални понор: ОТВАРА СЕ АKАДЕМИЈА ЗА РИЈАЛИТИ ИГРАЧЕ?!

0

foto: Printscreen

Нови ријалити шоу стиже на ТВ „Хепи“! Kако „Ало!“ сазнаје, продукција ријалитија „Парови“ планира да од лета покрене академију за ријалити глумце, у којој ће предавања држати бивши учесници ријалитија. Најбољи полазници биће учесници нових пројеката ТВ „Хепи“, а на академију ће моћи да се упишу сви заинтересовани такмичари од 18 до 90 година.

– Једна од главних тема којом ће се бавити на академији је како направити добар шоу. Будући да су Ненад Маринковић Гастоз и Ружица Вељковић два такмичара који су, свако на свој начин, обележили „Парове“, продукција намерава да их ангажује као предаваче. Гастоз и Ружица су победници „Парова“, па ће њих двоје имати шта да науче такмичаре – каже наш извор и објашњава да њих двоје неће бити једини предавачи.



– Такмичари ће добити јасне инструкције како да привуку пажњу публике, а академија ријалити глумаца је замишљена као велики кастинг за нове ријалитије. Учесницима ће бити приказани добри примери како се прави шоу и пуштаће им снимке из страних ријалитија. Није искључено да ће се неки актуелни учесници „Парова“ нађу на листи ментора – каже наш извор и додаје:

– Мили Радосављевић и Иван Маринковић имају огромно искуство у ријалитијима и одавно су научили како да направе добар шоу. Чим се буде завршила актуелна сезона „Парова“, Мили и Иван ће се наћи у новој улози – каже наш извор и додаје:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Само они који се буду показали на академији добиће могућност да учествују у новој сезони „Парова“, али и у новим пројектима које ТВ „Хепи“ спрема – каже наш извор на крају.

Прочитајте још:  Шешељу се распада странка



Еспресо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *