МИГРАНТ УПАО У КУЋУ чувеног фудбалера на Сењаку! Ломио све на поседу…

0

(Фото: Depositphotos/ Chalabala)

А. Ш. (28) претио да ће извршити самоубиство, ломио цреп и лупао га себи о главу јер он и његова породица нису добили азил

Права драма одиграла се јуче око девет сати у београдском насељу Сењак, када је мигрант А. Ш. (28) упао на посед бившег фудбалера Радмила Михајловића, попео се на кров и претио самоубиством.

Како сазнајемо, мигрант је на кров куће чувеног спортисте, који је својевремено играо за ФК Бајерн и репрезентацију Југославије, доспео тако што се преко ограде попео на дрво, а потом скочио на кров.

Викао на енглеском

– Драма је трајала скоро сат времена, а све су посматрали станари околних кућа. Мушкарац је нешто викао не енглеском, клатио се горе, а онда је почео да ломи црепове. Најгоре од свега је било што је те црепове потом разбијао себи о главу. Наводно, А. Ш. је био револтиран због тога што он, његови жена и деца нису добили азил, претпостављамо у некој земљи ЕУ. Помињао је и неки мост и тражио да га воде тамо – каже извор Курира и додаје да је испред Михајловићеве куће, у којој он тренутно не живи, већ има подстанаре, убрзо стигла полиција, али и ватрогасци и Хитна помоћ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Станар куће је био ту док је мигрант дивљао на крову и вероватно је он позвао надлежне. Полицајци из ПС Савски венац брзо су реаговали и успели да смире помахниталог А. Ш. и да га безбедно спусте с крова. Њих тројица су се попела на кров, опколили су га, тако да није имао куд. У тренутку су га зграбили – каже извор и додаје:

Прочитајте још:  УСТАНАК! Више хиљада људи у Добрињи против рудника Рио Тинта, војска и полиција да заштите народ

– Мигрант је имао повреде главе које је сам себи нанео, те је најпре одвезен у Ургентни центар. Пошто су му лекари санирали рану, пребачен је на клинику за психијатријске болести.

Без коментара
Очевици немиле сцене испричали су да је ситуација била напета и додао да никоме није јасно због чега је мигрант изабрао баш кућу Радмила Михајловића. – Вероватно је случајно одабрао локацију – каже очевидац.

Покушали смо да ступимо у контакт с Радмилом Михајловићем, али је он спустио слушалицу.

Извор: kurir

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *