Због инцидента у Будви приведено 25 особа, повређен полицајац

0

Црногорска полиција (Фото: Принтскрин Јутјуб)

Полиција је у Будви привела 25 особа због инцидента који се синоћ догодио на базену „Драган Трифуновић“, када је дошло до сукоба навијача ватерполо клуба „Партизан“ и полиције.

Како је саопштено из Управе црногорске полиције, том приликом повређен је један полицајац, а због инцидента полиција је блокирала град, преносе подгоричке Вијести.

До сукоба је дошло, како се наводи, када је око 120 навијача одбило да се подвргне редовном детаљном прегледу припадника обезбеђења.

„Они су покушали насилно да уђу у унутрашњост објекта, те им је од стране будванске полиције издато упозорење на које су се оглушили. Ова група навијача је удаљена са базена након чега су исти каменицама гађали објекат и том приликом је настала штета на објекту и на службеном возилу Управе полиције“, наводи се у саопштењу полиције.
У Будви је у суботу увече требало да се одигра меч између Приморца и Партизана у оквиру регионалне А1 лиге, а одиграће се данас, и то без присуства публике.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Sputnjik

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *