Деца да понесу марамице од куће: Школе у Србији уводе специјалне мере због корона вируса

0

(Фото: Depositphotos/belchonock)

ЧЕТИРИ случаја корона вируса потврђена су у Републици Србији. Влада је због тога увела пооштрене мере, а према препоруци Министарства просвете уведене су и специјалне мере у школама широм Србије.

У току дана стигло је обавештење за родитеље од директора школа у које иду њихова деца са низом специјалних мера које се уводе и које би требало да се поштују.

“Поштовани родитељи добар дан.

Порука од директора. Испред сваког WC-а дакле два на спрату биćе постављени дозери од литар сапуна, који ће се редовно допуњавати. Хигијена чишћења школе ће се појачати са новим дезинфикационим средствима. Замолили би такође родитеље представнике одељења да утицу на родитеље да деца код себе имају марамице, било би добро и влажне, пошто велики број деце то нема и бришу нос рукама итд. Пробајте да утичете на своја одељења максимално што можете. Ово је најновији извештај са савета родитеља који редовно прати ситуацију у вези са вирусом. Поздрав!”,

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

писало је у једној од порука на групи за родитеље.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *