У Канади предлажу затвор за родитеље који се противе хомосексуалном или трансродном понашању детета

0

(Фото: http://afmedia.ru/)

Иза решетака се може наћи чак и због реченице да је дечак, дечак а девојчица девојчица.

У Канади ће нова законодавна иницијатива, закон Ц-8 у Парламенту, послати родитеље у затвор ако одбију да олакшају прелазак њихове малолетне деце на други „пол“. Предлог закона на први поглед забрањује репаративну терапију, али његова дефиниција у закону изгледа најмање чудно.

„ПРАКСА, ТРЕТМАН ИЛИ УСЛУГА ЧИЈИ ЈЕ ЦИЉ ПРОМЕНА СЕКСУАЛНЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ ОСОБЕ У ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ИЛИ РОДНИ ИДЕНТИТЕТ У ИДЕНТИТЕТ ЦИСГЕНДЕРА ИЛИ СУЗБИЈАЊЕ ИЛИ СМАЊЕЊЕ НЕХЕТЕРОСЕКСУАЛНЕ ПРИВЛАЧНОСТИ ИЛИ СЕКСУАЛНОГ ПОНАШАЊА“, КАЖЕ СЕ У НАЦРТУ ЗАКОНА.

Дакле, аутори пројекта потичу управо нетрадиционалну сексуалну оријентацију код деце и адолесцената, у ствари ограничавајући родитељска права. Законом је предвиђена одговорност до 5 година затвора за одбијање промене пола вашег детета. Лекари и саветници се такође суочавају са пет година затвора због одбијања да потврде родну дисфорију код детета.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ЊузФронт

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *