Весић смислио најглупљу “меру” против короне на свету!

0

"Целива" скулптуру (Фото: Фејсбук / Горан Весић)

Влада Србије, односно председник државе се нису до сада прославили мерама које су предузимали за заштиту грађана од коронавируса. Али, да од лошег увек има и горег показао је наравно, ма ко други него заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Иако би било логично да се активира штаб за ванредне ситуације и иако нема ништа логичније да штабом и свим операцијама у Београду у вези са короном руководи градоначелник Радојичић јер је исти лекар, о томе шта се предузима у граду говори Горан Весић. Без икаквог животног искуства у организационим пословима, без икаквог медицинског знања велики заменик путем медија објашњава шта су предузели у Београду. А нису предузели ништа. Нису затворили школе и обданишта, нису обезбедили никаква средства заштите запосленима који долазе у контакт са људима, нису донели одлуку о промени радног времена угоститељских објеката, шопинг центара… нису урадили ништа.

Одлучили су да дезинфикују аутобусе на окретницама и пошто су видели да је председник општине Стари град Марко Бастаћ организовао волонтерски сервис да доноси намирнице пензионерима кренули су и они са сличним решењем.



Али у свему томе што нису урадили, успели су да смисле меру која ће у светским оквирима сасвим сигурно бити изабрана за најглупљу меру за спречавање ширења коронавируса на кугли земаљској. Горан Весић је, наиме, смислио и он лично јавно саопштио меру да контролори Бус плуса носе заштитне рукавице!!?!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Па, да ли је могуће да неко толико мозга нема да не схвати да та мера штити само контролора, али не и путнике. Јер, контролор у рукавицама узме Бус плус карту коју пороверава и врати је путнику. Ако путник има вирус, он неће прећи на контролора него ће остати на рукавици. На рукавици којом ће контролор од наредног путника узети карту и на њу пренети вирус да би потом такву карту са вирусом вратио у руке путнику!!! И тако више стотина, да не кажемо хиљаде пута!!

Прочитајте још:  Идемо руке горе: Од Горана Весића само још ово НИСМО ВИДЕЛИ (ВИДЕО)



Па, да ли је могуће да било ко на овом свету ко има степен интелигенције већи од собне температуре може да донесе овакву “меру”? Да ли је могуће да у екипи коју предводи Горан Весић нико то не схвати? Да ли је могуће да нико не предложи да се укину контроле у градском превозу док не прође епидемија!!? Па, зар то није прва идеја која сваком нормалном човеку падне на памет?

Јесте. Али очигледно да овим градом управљају људи који ама баш ништа не знају. До сада су незнање, неозбиљност, бахатост Весића и екипе имали последица на квалитет живота Београђана. А од сада на њихове животе.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *