ДА ЛИ АМЕРИКАНЦИ НЕШТО ЗНАЈУ ШТО СРБИ НЕ ЗНАЈУ!? Покуповали сво оружје и муницију

0
Опустошена продавница оружја (Фото: Јутјуб)

Mиленко Милинчић, српски новинар који живи на Флориди, каже да су Американци у самом старту пандемије покуповали оружје и муницију јер је велики страх и неизвесност од онога што следи након пандемије. У његовом укључењу у уживо програму продукције „Хеклм Каст“ каже да у америчким продавницама још једино има воћа док су остали рафови празни.

– Американци купују оружје и муницију јер желе да заштите своје породице – објашњава Милинчић додајући са су у САД сви наоружани. Он каже да је оружје покуповано пре него што је из радњи нестало брашна и тоалет папир.

Милинчић каже да се, упркос нападима на Трампа од стране либерала, и да се САД добро боре са пандемијом за разлику од ЕУ. Милинчић каже да је после Италије највећа катастрофа у Шпанији и да се број мртвих у Мадриду крије, да надлежни не успевају да покупе све преминуле по становима.У дискусији поводом ванредног стања и епидемије учествовали су уредници Правде Игор Маринковић, Сведока Оливера Миливојчевић и Васељенске Весна Веизовић, као и оснивач Хелм Каста Никола Шијан. У емисији се анализирају поступци Владе Србије и председника Србије, последње вести о пандемији али и глобална ситуација.

Посебна пажња посвећена је понашању председника Србије Александра Вучића, медијским манипулацијама владајућих медија и другим важним темама.

Хелм Каст ће наставити сваке вечери током полицијског часа са програмом уживо.

ПравдаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.