ДА ЛИ АМЕРИКАНЦИ НЕШТО ЗНАЈУ ШТО СРБИ НЕ ЗНАЈУ!? Покуповали сво оружје и муницију

0

Опустошена продавница оружја (Фото: Јутјуб)

Mиленко Милинчић, српски новинар који живи на Флориди, каже да су Американци у самом старту пандемије покуповали оружје и муницију јер је велики страх и неизвесност од онога што следи након пандемије. У његовом укључењу у уживо програму продукције “Хеклм Каст” каже да у америчким продавницама још једино има воћа док су остали рафови празни.

– Американци купују оружје и муницију јер желе да заштите своје породице – објашњава Милинчић додајући са су у САД сви наоружани. Он каже да је оружје покуповано пре него што је из радњи нестало брашна и тоалет папир.

Милинчић каже да се, упркос нападима на Трампа од стране либерала, и да се САД добро боре са пандемијом за разлику од ЕУ. Милинчић каже да је после Италије највећа катастрофа у Шпанији и да се број мртвих у Мадриду крије, да надлежни не успевају да покупе све преминуле по становима.



У дискусији поводом ванредног стања и епидемије учествовали су уредници Правде Игор Маринковић, Сведока Оливера Миливојчевић и Васељенске Весна Веизовић, као и оснивач Хелм Каста Никола Шијан. У емисији се анализирају поступци Владе Србије и председника Србије, последње вести о пандемији али и глобална ситуација.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Посебна пажња посвећена је понашању председника Србије Александра Вучића, медијским манипулацијама владајућих медија и другим важним темама.

Хелм Каст ће наставити сваке вечери током полицијског часа са програмом уживо.

Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *