На КБЦ Дедиње 78 запослених у изолацији, доктор лагао о путу за Беч и ширио корону, режимске лажи о тестирању заражених

(Фото: АП)

Како преноси портал Србијаданас.нет, позивајући се  на анониман извор, стварно стање по београдским болницама се скрива од јавности. Један од запослених, познат редакцији сајта навео је да се број заражених пацијената и запослених и не зна, јер нису ни тестирани, а да је извоз заразе потекао од доктора Бранислава Стојковића који је са партнерком путовао у Беч.

На Институту КБЦ Дедиње тренутно је 78 запослених у изолацији и код 5 је потврђен коронавирус. Др. Бранислав Стојковић што је био на тв-у док је сниман прилог о привременој болници на сајму био је са девојком у Бечу и након повратка радио три дана болестан. Последњи дан је вадио дренове и превијао пацијенте без маске. Његова девојка иначе инструментарка која ради у операционој сали је касније послата у изолацију иако је тамо требала одмах да буде послата.

Лагали су да нису били у Бечу као и да је он само прехлађен сто је за кривичну пријаву и одузимање лиценце. Сви ови подаци се крију, људи нигде нису пријављени а и даље се раде елективне операције. Заштитна опрема се купује на административне забране и сви запослени у изолацији воде се као да су на боловању иако би то требало да се третира као повреда на раду.

 

За пацијенте не знамо ништа зато што нико није тестиран као ни запослени. Објавили су да су сви тестирани. То је лаж.

Наводи се на сајту Србијаданас.нет.

Има и адреса познати редакцији

Србија данас / Васељенска

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.