Sajt “Mala pijaca” nastao je sa ciljem da se trgovci i kupci povežu na jedan lak i jednostavan način. U trenutku kada je u našoj zemlji proglašeno vanredno stanje zbog epidemije virusa covid-19, pijace su zatvorene. Novonastala situacija nikome ne odgovara jer samim tim proizvođači/trgovci/kupci bivaju sprečeni da prodaju/kupuju proizvode sa pijace. Zato ideja našeg sajta malapijaca.rs i jeste da pomognemo jedni drugima,olakšamo kupovinu i ostanemo kod kuce.

Prodavci

 

Zainteresovani proizvođači/trgovci koji žele da prodaju svoje proizvode, mogu učiniti to jednim klikom na registraciji sajta https://malapijaca.rs/.  Sve što je potrebno da uradite jeste da ostavite vaš kontakt telefon i napravite listu proizvoda koju želite da ponudite na našem sajtu.

Korišćenje ovog sajta je potpuno besplatno za sve naše korisnike.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ukoliko imate nedoumica pri registraciji, kao i dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail: info@malapijaca.rs ili popuniti našu kontakt formu: https://malapijaca.rs/kontakt

Kupci

 

Možete lako pronaći tražene proizvode koji se dostavljaju ili nalaze na vašoj adresi koristeći pretragu. https://malapijaca.rs/

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *