Постоји оружје које може да измени понашање војске и цивила и онеспособи их за акцију

Пре неколико година медији у САД су извештавали да су неки запослени у америчкој амбасади у Kини и на Kуби нападнути микроталасним оружјем и да су претрпели повреде мозга.

Истраживање је утврдило да излагање свим изворима микроталасног зрачења – укључујуц́и 5Г, Блуетоотх, зрачење мобилних телефона и WиФи – може пореметити крвно-мождану баријеру, проузроковати њено пуцање и убити мождане ц́елије, као и да може изазвати бројне непожељне симптоме, здравствене проблеме и повећати ризик од рака.

Ово међутим нису никакве новости. ЦНН-ов специјални извештај из 1985. године говори о употреби електромагнетног фреквенцијског оружја у војсци, као и о његовом тестирању за даљинску контролу људског понашања.

Интервјуисани научници, међу којима је и др Роберт Бекер и др Рос Едеј, објашњавају како су електромагнетна поља и радио-фреквенције тестирани и као оружје против машина и као оружје против људи, као и против терористичких напора током хладног рата.

У то време, Русија је била на челу ове технологије, са уређајем из шездесетих година прошлог века названим ЛИДА, коришћеним на психијатријским пацијентима ради промене расположења и понашања емитовањем пулсирајућих ЕМФ, топлота, звук и треперец́а светла, као облик контроле ума.

„Одређене врсте слабих електромагнетнких сигнала делују баш попут дроге“, изјавио је владин научник за ЦНН.

Сличним радом, др Хосе Делгадо постигао је бихевиоралну контролу ума путем радио-фреквенција усмерених на мозак животиња и људи.

Истражујући дубље, Хосе је открио да ЕМФ и РФ изазивају халуцинације, отежавају расуђивање, мењају мождане функције и утичу на интелект.Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.