Објављен снимак паљења 5Г базних станица, “спасилац човечанства” побегао

0
мреже

5Г мрежа (Фото: Depositphotos, jamesteohart)

Полиција трага за непознатом особом, која је у Гронингену покушала да запали 5Г предајник.

Да су теорије завере о томе да нас 5Г убија и да 5Г изазива вирус корона отишле предалеко схватили смо кад је у Великој Британији и Холандији дошло до паљења 5Г базних станица.

Том приликом неки људи су повређени, а тек недавно су објављени и први веродостојни видео снимци, на којима се виде актери ових непромишљених радњи, у најмању руку.

https://youtu.be/vK0Tlf3MLJo

На снимцима надзорних камера, које је објавио један приватан YоуТубе профил, види се млађи мушкарац, који прилази 5Г базној станици, полива је неком течношћу из канистера, коју након тога пали и потом бежи аутомобилом, објавили су ИТ медији. То је већ 13. запаљена 5Г базна станица у Холандији за само две недеље, а полиција сматра да нападачи тако желе да спрече ширење 5Г мреже, коју сматрају узроком ширења вируса корона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

5Г мреже у Холандији постоје у тест фази, нису пуштене базне станице у комерцијалну употребу, а апсурд је да торањ у Гронингену уопште ни не емитује 5Г сигнал. Али, како би то неко, ко је заслепљен теоријама завере, а сам се не разуме у технологију могао да зна, зар не?!

Удружење Стоп 5Г НЛ, које се бори за забрану 5Г мреже и противе се увођењу 5Г технологије у Холандији, оградила се од овог и од свих напада на предајнике и рекла да за свој активизам искључиво користи легитимне начине.

Mondo

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *