Више од 100 људи за ову домаћу фирму ради од куће

0

Рад од куће

У време када многи тренутну економску ситуацију искориштавају за одлазак у земље западне Европе, постоје компаније које чине управо супротно – доносе посао из Европе у нашу земљу. 

Једна од њих је и ГоЦлоуд.гроуп која је уједно и највећи контакт центар у Југоисточној Европи са седиштем у Србији и БиХ. Запошљавају више од 100 особа и, интересантно, сви раде од куће!

Како функционира овакав систем рада, шта тачно раде и колико су задовољни условима, сазнали смо од Наташе Врањеш, једне од упосленица која је у ГоЦлоуд дошла сасвим случајно:

“Видела сам на Фацебооку њихову објаву и из знатижеље сам послала упит. Искрено, нисам очекивала да овако озбиљна фирма стоји иза свега овога.” 

Наташа је рођена у Цириху, Швајцарској где је била све до 2008. године. То јој је наравно помогло у савладавању једног од основних увета за овај посао – познавање немачког:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Чим сам видела да траже посао за немачко говорно подручје, нисам могла, а да не покушам. Ово ми је први овакав посао и баш сам позитивно изненађена”, истиче она. 

Агенти се баве примањем позива с немачког говорног подручја, а овисно о кампањи, њихови задаци су различити. Свако од њих прође период обуке, који је такођер плаћен:

“Кад сам почела обуку, уплашила сам се колико информација смо добили одмах на почетку. Све се то ипак савлада уз сјајне менторе. Такође је дивно како су сви вољни да помогну. Одлично је то што су и присутни ментори док си први пут на вези.

Прочитајте још:  ШТА НАМ СЕ СПРЕМА? Објављен план вакцинације у Србији!

Осећаш се сигурније кад знаш да су ту и да у сваком моменту могу да помогну. Сваки корак лепо су нам објаснили. Буквално нам објасне како и да се представљамо”, истиче Наташа те додаје:

“Сваки корак како треба да се одради и архивира писмено, што је јако битно. Главна обука траје око две недеље мада обуке никад не престају. Увек дође нешто ново и увек организују обуке да би лакше и квалитетније обављали свој посао.”

Једна од основних предности рада у ГоЦлоуд.гроуп јест рад од куће као и флексибилно радно време које креирате сами:

“Покушавам да радим 25 сати седмично. Неке седмице више, неке мање. Свиђа ми се посао тако да ми је задовојство што радим за ГоЦлоуд. С обзиром да радим од куће, имам више времена за децу и за себе. Организујем се тако да имам своје сате, а да на крају ипак имам и времена за приватан живот”, наводи Наташа која би због ових бенефиција ГоЦлоуд препоручила и другима:

“ГоЦлоуд би препоручила свима који не желе да путују на посао и који желе сами да бирају радно време. Онда је ово прави посао за њих. Овде радите од куће, а колеге су дивне. Толико позитвних особа на једном месту, тешко може било где другде да се нађе. Ко год да се одлучи да ради за ГоЦлоуд неће погрешити, а ми смо ту да свакоме помогнемо и изађемо у сусрет”, истакнула је на крају разговора Наташа.

У колико и ви причате немачки и желите постати дио ГоЦлоуд.гроуп, проверите што нуде и пријавите се овде! (http://www.gocloud.group/Karriere)

Прочитајте још:  Здравко бриљира: Празновао сам 10 дана, патријарху одговарам између понедјељка и петка!

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *