Шеварлић прекинуо штрајк глађу: Медијски сам угушен, протест је обесмишљен

0

Миладин Шеварлић (фото: скриншот)

Самостални посланик Миладин Шеварлић одлучио је да прекине штрајк глађу, који је јуче започео.

Ту одлуку образложио је тиме што је, каже, он, као “идејни творац” који је осмислио и пријавио штрајк глађу, “медијски угушен” након што су, из различитих разлога, у штрајк глађу ушли и посланици СНС и покрета Двери.

Шеварлић сматра да питања која су ти посланици покренули – инцидент са нападом на посланика Марјана Ристичевића и наставак изборног процеса, нису значајни као што је, према његовој оцени, национално питање КиМ.

Додао је да је важно да грађани знају какав је став свих политичких партија по питању КиМ и поновио да не постоји земља која би се одрекла 12 одсто своје територије, по било коју цену.

Рекао је и да ће наставити да инсистира на том питању и ван Скупштине Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шеварлић је јуче почео штрајк глађу, а новинарима је рекао да је разлог “немогућности да придобије посланике у скупштини да расправљају о повредама територијалног интегритета и суверенитета Србије и непоштовање резолуције 1244”.

Јуче су страјк глађу почели и посланици владајуће СНС Александар Мартиновић и Сандра Божић, као и посланик и лидер Двери Бошко Обрадовић.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *