Бели Прелетачевић: Борко ће добити један озбиљан зидарски шамар, Сергеј је следећи на листи! (Видео)

0

Бели Прелетачевић

Лука Максимовић, алијас Бели Прелетачевић у новој емисији “Проментеј” ТВ Хелм Каст, причао је о тренутној политичкој ситуацији и да ли је донео коначну одлуку да се у животу више никада не бави политиком. Зашто неће гласати, шта је научио, на шта никада не би пристао, и зашто се “смрзао” када је у једном моменту схватио да би могао и да победи. Зашто се опозиција понаша као “цавица”, без муда, и зашто је штрајк глађу Обрадовића добар потез. Како је идеја, пројекат Бели Прелетачевић назовимо га како хоћемо, пропао, и ко је одговоран за то. Да ли је могао ДБ да му “нађе нешто” ко већини. Било је речи и о његовој намери да се у правом смислу те речи врати на село и живи на дедовини коју никада не би продао. Наравно, ту је и музика његовог бенда, панк рок орјентисаног и радовање свиркама, најављеним за крај лета.

– Срђан Ного је најавио преврат дан пред изборе, који нису схватили као нешто страшно, као макету вешала на протестима “Један од пет милиона”.. Трудим се да не правим неке теорије завере, поготово од како је била покренута прича да сам Вучићев човек, некад коментаришем, али се трудим да не причам о стварима које не знам, да не лајем превише то сам научио. Увек ће причати за овог или оног да је нечији или нешто, каже Максимовић који је био омиљен а онда су кренуле и приче да је у политику ушао само да би зарадио. Каже да се никада не би правдао и да је био нашао другачије решење, које је одлично упалило, људи су схватили све, па су и они који су га пљували променили мишљење.

Прочитајте још:  Конаковић: БиХ ускладила спољну политику са политиком ЕУ према Русији




– Свако ко би био на мом месту би узео паре, што не ствара од мене свеца који не би то урадио, људи су тако размишљали и тако стварали слику, тако ја не желим о некоме. Много те приче утичу поготово на неког ко је млад и са 26 година је ушао у политику. Вучић је намазано рекао да нисам његов пројекат, онако сладуњаво ме хвалећи, преискусна игра. Он је течица, колко толко у политици зна како све то функционише. И онда имаш с једне стране опозицију која прича “његов је”, с друге он који прича није мој, али добар је. Та ситуација у којој сам ја био од годину дана, је било лудило, снашао сам се прва лига, иако је постојала могућност да флипнем. Одрасташ у малом граду, с неком врстом педигреа, родитељи добри људи, покојни ћале био легенда младеновачка, одрастао сам у кафани, део града је умро кад и он. Кад се родиш и живиш тако чистог образа то много утиче на тебе, јер кад ти неко укаља образ, натера те да и буквално да скренеш. Нисам био довољно паметан ни политички образован и искусан за такву игру. Нисмо имали позадинску идеју, и да смо не дај боже победили не би смо се добро снашли, а народ не прашта. Нећу дозволити да тај хаос који гледамо у којем живимо утиче на мој живот окружење, мене, сигурно је хаос из којег нема изласка, док се не промени нешто дубоко у нама, менталитет, систем, ништа. И нема опоравка преко ноћи, уништавамо се 30 година, опоравак ће трајати бар дупло дуже, прича саговорник, који на питање има ли неки политичар који је оставио утисак на њега, каже да је то Ненад Чанак, међутим, “дотакао се” и Борка Стефановића.

Прочитајте још:  Азербејџански медији пренели фотографију Биковића као српског војника који ратује на страни Јерменије

– Два минута након објаве да смо прошли, Чанак ме звао да ми честита. Пре неки дан гледам, прича на Хепију да сам исти са Сергејем, да сам најгори. Мени је то исто ужас, зато не бих могао да се бавим политиком.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Борко Стефановић је на свом видеу објавио како имамо неке локале, е сад, да се овако изразим, сви ти људи који имају друштвени утицај а тако те облате у јавности, сви они заслужују један озбиљан шамар који ће им се сигурно десити у неком тренутку. То је неко намирење мене, морају да добију један озбиљан сељачки, или зидарски шамар, кад их будем видео негде на улици. Озбиљан шамар да ударим, не што их мрзим или што сам осветољубив, него једноставно мораш бато да добијеш шамар и казну ћу да платим: То ће мене намирити, није освета већ реакција, облатио си ме, пустио буву, радио прљаву кампању против мене. То је амин, списак постоји, има их више на њему, пуцаће шамари, бар десетак…И Сергеј Трифуновић је на њему. Не можеш ђилкошки да ми каљаш образ.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *