Kад жена бира мужа: 3 пресудна правила на која морате да обратите пажњу!

0
(Фото: Shutterstock)

Ако желите да изградите срећну и дуготрајну, можда чак и животну везу са мушкарцем, тада ће вам помоћи ове три тачке на које морате обратити пажњу.

1. Будите отворени, опуштени и искрени – без очекивања

Морате се мало опустити, искрено осмехнути, прилагодити и бити позитивни. У вези је најважније да будете то што јесте и да уживате у вези и ономе што имате, без очекивања.Пустите да све иде својим путем, немојте гурати везу, полако се упознавајте са партнером.

2. Не журите и не искључујте „здрав разум“

Никуд не журите и не пожурујте живот. А ако „искључите главу“ пре времена, можете само да погрешите. Зато не слушајте само срце, већ и разум. Верујте себи и гласу у својој глави.

Никад не престајте да анализирате како се мушкарац односи према вама.3. Не мењајте себе, ни своје принципе

Не удовољаваје и не прилагођавајте се мушкарцу. Сетите се да тај човек мора да воли вас онаквим какви ви јесте. Ако глумите, никад неће знати ко сте ви уставари. Зато будите то што јесте, да бисте остварили здраву везу или брак.

Пустите мушкарца да буде то што јесте: слободан у својим поступцима и погледима, а ви станите са стране и посматрајте. Ако вам се свиди то што видите, он је прави мушкарац за вас.(Стил.курир.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.