НОВА ЛУДА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Да ли је Меланија Трамп у ствари мртва?

0

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Све је почело 2017. године, мада нико није сигуран ко је први протурио теорију да Меланија Трамп, прва дама Америке и супруга председника Доналда Трампа, заправо није Меланија Трамп. Око тога да поред Трампа све време стоји Меланијина двојница су сви који су веровали у ову теорију били сагласни, али нико, такође, није био сигуран шта је са правом Меланијом – једни су мислили да је оставила мужа, други да је мртва.

У октобру 2017. године је Трамп држао конференцију за медије поводом помоћи коју је САД требало да упуте Порторику после разорног урагана. Све је изгледало у реду док Трамп није изговорио: “Моја супруга Меланија, која је овде са нама…”

Што је, ваљда, било очигледно, сви су Меланију могли да виде и да он то није рекао. Или нису?

Углавном је ова Трампова – истина, бизарна – изјава покренула лавину спекулација и теорија. Објава једне кориснице на Фејсбуку у којој пише да је поред Трампа стајала Меланијина двојница подељена је више од 100.000 пута.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Глумица Андреа Вагнер Бартон је написала: “Зашто би морон иначе рекао ‘Моја супруга Меланија која је овде са нама’?”

У круговима поклоника теорија завере је прича о Меланији циркулисала већ неко време.

Непуних годину дана касније, у мају 2018. године, Меланија је наводно била на операцији – минимално инавзивној процедури – због проблема са бубрезима. Била је одсутна из јавности пет недеља, мада нико из Беле куће није желео да коментарише њено непојављивање.

У ретроспективи се чини да је Бела кућа била врло свесна тога да би тајновитост могла да долије уље на ширење теорија и вероватно је то и био циљ – Доналд Трамп је, напослетку, председник који се обимно служи теоријама завере, мада чешће на туђ рачун него на свој; то се и десило пошто се хештег #fakemelania муњевито попео у трендинг на Твитеру.

Трамп је и сам имао неколико пехова (мада врло вероватно нехотичних) којима је подгрејао теорије. Једном приликом је репортерима који су питали за Меланију рекао да она све посматра са прозора и показао руком у том правцу, али на прозору дефинитивно није било никог. Када је Меланији на Твитеру, његовој омиљеној друштвеној мрежи, пожелео добродошлицу кући после операције, грешком ју је назвао Мелани.

Прочитајте још:  Капитол државе Илиноис одобрио сатански споменик

У јулу 2018. године, док су Трамп и Меланија излазили из председничког авиона, поново се причало да то није Прва дама, а знак распознавања двојнице постале су наочаре за сунце, како би разлика била мање упадљива. Ако Меланија случајно носи и качкет, ствар је јасна.




У међувремену су почеле да колају и гласине да је Меланија ужасно несрећна у браку са председником. Ишла је чак и прича да је Меланија плакала кад је Трамп победио на изборима – али да то нису биле сузе радоснице.

Будном оку Твитера нису промицали ни детаљи попут оних да Меланија има читав низ трикова да избегне да се са мужем држи за руку – омиљени јој је да забаци косу таман кад он пружи длан, а да љубљење избегне тако што обује баш високе штикле или носи шешир са огромним ободом.

Њихов брак је иначе потпуно недокучив јавности и мада Меланија никада није говорила о томе, медији и друштвене мреже били су неко време преплављени апелима да се Меланија “ослободи”.

Теорија о двојници је васкрснута и прошле године када су Трамп и Меланија (или “Меланија”) стигли у Алабаму, а посматрачи закључили да жена која је допутовала са председником заправо није ФЛОТУС.

Најлуђа је свакако теорија да је Меланија мртва и она неодољиво подсећа на ону да је поп певачица Аврил Лавињ извршила самоубиство 2003. године и да је заменио клон по имену Мелиса. Или на ону да је Пол Макартни погинуо у саобраћајци и да је ово данас његов двојник. А има и она да је Тејлор Свифт, у ствари, клон древне сатанске свештенице коју су створили Илуминати.

Вероватно је зато популарнија она да је жена која се појављује и глуми Меланију заправо специјална агенткиња која је иначе чува – нешто као Кира Најтли и Натали Портман у оној Падме Амидала шеми. Фотографије на којима су Меланија и агенткиња заједно показују да заиста постоји невероватна сличност између њих и да је њена чуварка из тајне службе таман толико нижа од ње да се уклапа у профил “двојнице”.

Прочитајте још:  У Украјину почели да стижу амерички дронови, хаубице и хеликоптери




Прве даме иначе, макар колико је познато, нису практиковале да имају или користе двојнице, али је од свих теорија најплаузибилнија управо ова да агенткиња повремено ускочи да замени Меланију. На друштвеним мрежама, зато, нису изостале ни опаске о томе како агенткиња извесно има најгори посао на свету ако мора да се пипка и љубака са човеком као што је Доналд Трамп.

Је ли могуће да и Прва дама, ипак, може да испадне безвезе на фоткама? Оно, да некад не личи на себе или јој се баш носе патике и наочаре и качкет?

Дефинитивно не. Ово је двојница. Или ванземаљац. Очигледно.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *