Блам над бламовима: Хрватска инфлуенсерка офарбала тело у браон као знак подршке протестима у Америци (Фото)

0

(Фото: Принтскрипт Инстаграм)

Само свемир и људска глупост немају граница, за свемир још није доказано али људи свакодневно показују безграничност своје глупости.

У Америци већ неколико дана трају протести због убиства црнца од стране полиције за време ванредног стања. Као и Србија тако се и БиХ поделила на “за” и”против” Трампа кога у овом случају криве за расизам у САД.



Једна од оних који су подржали протестанте јесте хрватска инстраграм старлета Хана Хаџиавдагић Табаковић. Она је у својој подршци отишла толико далеко да је окачила своју фотографију где је тело и лице префарбала у браон боју и додала да :”У расистичком друштву није довољно само рећи да ниси расиста. Треба гласно бити против расизма”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хана је очигледно хтела неку “дубокомислећу” поруку да пошаље, меутим оно што је успела јесте да буде дневни предмет спрдње на друштвеним мрежама, где људи масовно шире њене фотографије уз бројне подсмешљиве коментаре.

Васељенска

Прочитајте још: 



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *