Вечерас ТАЧНО У 21 САТ И 25 МИНУТА погледајте у небо и ЗАШТИТИТЕ СЕ

0
Фото: Пиксабеј

Помрачење Месеца се догађа када је Месец пун, а и његово светло блокира Земљина сенка. То ће се догодити 5. јуна у 21 часа и 24 минута. Овај природни феномен биће видљив у већем делу Европе, али су много занимљивије последице које ће оставити. Прва лунарна еклипса је у Стрелцу, који је ватрени знак.

Помрачење Месеца је време мистерије и магије, али варки. Дакле, треба застати и преиспитати себе, поново погледати ствари из другог угла. То је нова прилика да се исправе старе грешке и почне из почетка. То је, такође, прилика да се заврше незавршени послови, али не и да се започињу нови.

Месец је повезан са детињством, временом када је човек најрањивији. То значи да ће помрачење пробудити старе емоције, али и жељу да се одвојимо од оних који су утицали на нашу прошлост. Ово је време интуиције, јер ће све бити другачије и промењено, а унутрашњи осећај је једино чему треба веровати.
Емоције ће бити појачане, па треба заштити и људе у околини јер наступа експлозија мржње.
Једино је сигурно и у томе се слажу сви астролози – емоције ће бити устрептале и појачане. Помрачење Месеца је период када треба бити пажљив према ближњима и људима у околини. Јер, многима ће емоције изазвати праве експлозије беса и треба се од тога заштитити. Не треба доносити велике и важне одлуке док овај период не прође, јер за две недеље „на сцену ступа“ Сунце. Треба избегавати емотивне реакције, које нису донете у складу са разумом.

Наравно, веома је важно где се у наталном хороскопу налази Месец, али сама чињеница да је помрачење наступило у Стрелцу, који је ватрен знак, говори да се немири на улицама градова неће смирити, већ треба очекивати нове експлозије незадовољства.

Пошто је Стрелац симбол путовања треба очекивати отварање граница и обнављање саобраћаја широм света. Наравно, услови ће бити другачији, али ће људи поново путовати.Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.