Вечерас ТАЧНО У 21 САТ И 25 МИНУТА погледајте у небо и ЗАШТИТИТЕ СЕ

0
ниша

Фото: Пиксабеј

Помрачење Месеца се догађа када је Месец пун, а и његово светло блокира Земљина сенка. То ће се догодити 5. јуна у 21 часа и 24 минута. Овај природни феномен биће видљив у већем делу Европе, али су много занимљивије последице које ће оставити. Прва лунарна еклипса је у Стрелцу, који је ватрени знак.

Помрачење Месеца је време мистерије и магије, али варки. Дакле, треба застати и преиспитати себе, поново погледати ствари из другог угла. То је нова прилика да се исправе старе грешке и почне из почетка. То је, такође, прилика да се заврше незавршени послови, али не и да се започињу нови.

Месец је повезан са детињством, временом када је човек најрањивији. То значи да ће помрачење пробудити старе емоције, али и жељу да се одвојимо од оних који су утицали на нашу прошлост. Ово је време интуиције, јер ће све бити другачије и промењено, а унутрашњи осећај је једино чему треба веровати.




Емоције ће бити појачане, па треба заштити и људе у околини јер наступа експлозија мржње.
Једино је сигурно и у томе се слажу сви астролози – емоције ће бити устрептале и појачане. Помрачење Месеца је период када треба бити пажљив према ближњима и људима у околини. Јер, многима ће емоције изазвати праве експлозије беса и треба се од тога заштитити. Не треба доносити велике и важне одлуке док овај период не прође, јер за две недеље “на сцену ступа” Сунце. Треба избегавати емотивне реакције, које нису донете у складу са разумом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  У 12. веку, на једно време нестао је Месец ─ стручњаци су утврдили шта се догодило

Наравно, веома је важно где се у наталном хороскопу налази Месец, али сама чињеница да је помрачење наступило у Стрелцу, који је ватрен знак, говори да се немири на улицама градова неће смирити, већ треба очекивати нове експлозије незадовољства.

Пошто је Стрелац симбол путовања треба очекивати отварање граница и обнављање саобраћаја широм света. Наравно, услови ће бити другачији, али ће људи поново путовати.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *