Американци су пре Кинеза оболели од короне, али су мислили да је ГРИП – постоји ДОКАЗ да је вирус настао у САД!

0

(Фото: Profimedia)

Међу бројним глобално рушилачким геополитичким последицама корона вируса, једна је незаобилазно очигледна. Кина се репозиционирала. По први пут од почетка реформи Денга Сјаопинга из 1978, Пекинг отворено третира Америку као претњу, што је пре нешто више од месец дана изјавио министар спољних послова Ванг Ји на Минхенској безбедносној конференцији током врхунца борбе против опаког вируса.

Пекинг пажљиво обликује причу; од почетка напада вируса, руководство државе знало је да се налази под хибридним нападом. Сијева терминологија је крупан наговештај. Рекао је, званично, да је ово рат.

Жао Лиђиан, портпарол кинеског Министарства спољних послова, у усијаном твиту исказао је могућност да је „можда америчка војска донела епидемију у Вухан“ и повезао са војним играма у Вухану из октобра 2019. године, на којима је учествовала делегација од 300 америчких војника.

Вухан је жртва

Захтевао је да Вашингтон одмах достави Пекингу све информације о њему. Доказ да вирус има везе са Америком, Кинези су пронашли у архиви америчког научног часописа „Природна медицина“ (Натуре Медицине) за 2015. годину; у којем научници расправљају о томе како створити овај вирус и како он утиче на људе. У чланку се каже да су амерички научници на различитим животињама вештачки створили хибридну верзију корона вируса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Вухан је 2019. године био домаћин војних игара у којем је учествовало 300 Американаца.
Војне игре и епидемија

Сајмон Вејн-Хобсон из Пастеровог Института у Паризу напомиње да су истраживачи створили нови вирус што „изузетно добро расте“ у људским ћелијама. Ако вирус избије, нико не може предвидети његову путању, сматра научник.

Прочитајте још:  Покушај убиства Дритана Абазовића: Отказале кочнице на мерцедесу!

Резултати студије овај вирус претварају из потенцијалног узрочника у постојећу опасност -указао је Питер Дашак, коаутор чланка из 2013. године. У истом чланку, од пре пет година, изричито пише да су у САД спроведене студије за модификацију корона вируса шишмиша, који се може пренети на људе.

Дакле, КОВИД-19 већ је деловао на територији САД пре него што је идентификован, али у САД нису увидели разлике између овог и вируса грипа.




Корона је лане харала САД, али су доктори мислили да је грип.

Додатна питања лебде око магловитог „Догађаја 201“ у Њујорку, који се одиграо 18. октобра 2019. године: била је то вежба за поступање у случају светске пандемије смртоносног вируса короне. Ова величанствена случајност догодила се месец дана пре избијања заразе у Вухану. „Догађај 201“ спонзорисали су Фондација Била и Мелинде Гејтс, Светски економски форум, ЦИА, Блумберг, Џон Хопкинс Фондација и УН. Светске војне игре почеле су у Вухану истог тог дана.

Мрежа 5Г и инсекти

Веза између корона вируса и 5Г врло је важна чињеница при покушају разумевања епидемије корона вируса. Вухан је био један од тестираних градова у Кини за имплементацију 5Г која је заживела 31. октобра 2019, два месеца пре избијања корона вируса.

У међувремену, многи научни документи о дејству 5Г на здравље потврдили су да 5Г изазива симптоме сличне грипу. Због тога је већ забрањен у многим местима широм света, попут Брисела, Холандије, Швајцарске, деловима Ирске, Италије, Немачке, Велике Британије, САД и Аустралије.

Уосталом, 5Г је радикална и потпуно нова врста војне технологије коришћене на бојном пољу, која се сада „распоређује“ по цивилном сектору. Чак и на „Википедији“ можете наћи опис Система као оружја с усмереном енергијом.

Прочитајте још:  Онколошки болесници упркос вакцини подложни тежем облику ковида, стопа смртности 13 одсто

Да ли је вирус средство за контролу људи?

Бари Тровер у интервјуу за НБЦ наводи да 5Г оштећује имунолошки систем дрвећа и убија инсекте, откривајући како је 1977. године тестиран на животињама, у нади да ће у њему наћи неку врсту савременог оружја. Неке земље су приметиле 90 постотни губитак инсеката који се окупљају око стубова светиљки где је инсталиран 5Г.

Многи сматрају да корона вирус, као веома моћно али не и армагедонско биолошко оружје, представља савршено средство за општу друштвену контролу глобалног обима.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *