Путин на радном столу држи посебан КРИСТАЛ, а ево зашто се не одваја од њега

0

Лечење кристалима и полудрагим камењем људи примењују од давнина, а талисмани су се одувек правили у зависности од опасности које прете човеку који их носи.

У Библији је Бог заповедио Мојсију да направи прслук у којима ће се налазити 12 кристала. И креме за улепшавање, као и многи лекови праве се од праха кристала који лече, штите и дају енергију.

Кристалотерапија је одавно позната као природна метода исцељивања. Аметист се одувек користи као лек за главобољу.

Посебно је занимљив малахит који важи за исцељујући камен. Умирује стомак и умањује грчеве, поготово менструалне грчеве, па га носе труднице да олакшају порођај. Малахит снижава крвни притисак, делује на астму, епилепсију, фрактуре, натекле зглобове, израслине, вртоглавице, туморе, гуштерачу и слезину. Сматра се да побољшава имунитет, а уколико се носи око струка делује на дијабетес.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Када се стави на лопатицу упија негативне емоције, а на левој руци упија негативно зрачење. Увек се користи споља и одлична је заштита када стоји на радном столу.

Може се видети и на радном столу Владимира Путина који у посудама од малахита држи пенкала којима потписује указе. Занимљиво је да се на радном столу председника Руске Федерације одувек налазио прибор израђен од малахита, а тако је и данас.

Шта лечи?
Опушта срце, регулише притисак и метаболизам, помаже приликом скидања сувишних килограма. Ублажава костобољу, реуму, болове кичме, зглобова, грчеве у мишићима, помаже хронично оболелим дисајним органима, плућима итд.



Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *